StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Важлива зустріч": у Винника показали, як він у Берліні питання вирішував

16 вересня 2024, 15:29
2813
Шанувальники Олега Винника все ще очікують від артиста чудес.
Олег Винник
Олег Винник новини - як зараз виглядає Олег Винник фото / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Український співак Олег Винник, який понад 2 роки зберігав мовчання і виїхав з України до Німеччини під час повномасштабної війни, зараз активно намагається повернутися на українську сцену. Цьому всіляко сприяє Валерія Барон - голова офіційної фан-групи артиста і директор його благодійного фонду.

Приміром, через неї Винник зробив заяву про вихід нової пісні та планів на новий тур. Нещодавно Барон опублікувала у своєму блозі в Instagram свіже фото співака, який все ще перебуває в Німеччині.

Ділова зустріч відбулася в Берліні. Схоже, Валерія натякнула, що від артиста варто чекати новинок найближчим часом.

відео дня

"Є лише два способи прожити життя. Перший - наче чудес не існує. Другий - наче навколо одні чудеса" (Альберт Ейнштейн). Важлива зустріч, багато вирішених питань. Все ще попереду... Олег Анатолійович, пишаюсь Твоєю силою духу. Лети і створюй чудеса. Твої Люди чекають!" - підписала знімок головна фанатка Олега Винника.

Олег Винник, Валерія Барон
Олег Винник новини - як зараз виглядає Олег Винник фото / instagram.com/valery_baron

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну та обірвав зв'язок з шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктовано неназваною хворобою.

Олег Винник
Хто такий Олег Винник / інфографіка: Главред

Олег Винник - останні новини:

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк спрогнозував, чи зможе втікач Олег Винник повернути приязнь українців, якою вона була до початку повномасштабної війни.

Також друг Винника, поет-пісняр і телеведучий Петро Мага, розкрив несподівані подробиці про життя артиста до того, як той став популярним у Німеччині та Україні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти