Валерія відмовилася співати на незаконному корпоративі за 8,5 мільйонів

9 грудня 2020, 11:21
499
Співачка повною мірою повернула всю отриману суму авансу, коли дізналася, обставини проведення виступу.
Валерія
Валерія / Instagram

Валерія не стала виступати на новорічному корпоративі, і вони з чоловіком повернули відразу всю суму передоплати, коли дізналися, що свято буде проходити з порушеннями закону.

Про це розповів чоловік співачки Йосип Пригожин, пише телегарм-канал Звездач.

Співачка і продюсер дізналися, що корпоратив буде проходити незаконно. Організатори забронювали дату 31 грудня в тому місті, де всі заходи після 23 годин будуть незаконні. Пригожин відмовився від виступу і повернув гроші повністю, хоч і міг віддати тільки половину суми.

відео дня

"Природно, раніше не було сенсу обговорювати інші пропозиції, ми готові були працювати в рамках договору, поки не втрутилися обставини. Але зараз, якщо у нас з'явиться нова пропозиція, ми її приймемо і будемо в новорічну ніч працювати", — розповів Йосип.

Нагадаємо, що Йосип Пригожин з початку карантину виступає проти фінансового "гноблення" зірок, і постійно піднімав тему фінансової допомоги російським артистам.

Раніше Йосип Пригожин підтримав Валерія Меладзе, який заявив, що російські зірки не повинні ходити на новорічні концерти безкоштовно. Однак, тепер стало відомо, що Меладзе подав заявку на новорічний концерт Пісня року 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти