StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На захист Меган: розлючений принц Гаррі відмовився від вечері з королем Чарльзом і Вільямом

23 вересня 2022, 18:13
Гаррі сильно розлютився на заборону тепер уже короля Чарльза привести на прощання з королевою неугодну невістку Меган.
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл / instagram.com/sussexroyal

Джерела стверджують, що розлючений принц Гаррі знехтував вечерею з королем Карлом III і його братом, принцом Уельським в Балморалі після сварки з батьком, коли новий монарх заборонив Меган Маркл приєднатися до скорботної королівської сім'ї в день смерті королеви.

За інформацією The Daily Mail, повідомляється, що герцог Сассекський хотів, щоб його дружина приєдналася до нього, коли члени королівської сім'ї мчали в шотландський маєток, щоб попрощатися зі своєю улюбленою матір'ю і бабусею 8 вересня.

Однак, згідно з повідомленнями, новий король Великобританії подзвонив своєму молодшому синові і сказав йому, що присутність колишньої актриси "Форс-мажорів"" недоречно".

відео дня

Стверджується, що в послідувала сварці, під час якої Гаррі боровся за те, щоб переконати батька дозволити Меган поїхати з ним, він пропустив рейс, на якому Вільям і їх дядьки Ендрю і Едвард вирушили до Шотландії, а разом з ним і можливість попрощатися.

Гаррі був настільки злий, що він відмовився вечеряти в той вечір з Чарльзом, Вільямом і королевою-консортом Каміллою.

Замість цього він їв з герцогом Йоркським, графом і графинею Уессекськими, перш ніж піти рано вранці наступного дня.

Нагадаємо, раніше герцог Сассекський, четвертий онук королеви Єлизавети II принц Гаррі уперше виступив з офіційною заявою після смерті вінценосної бабусі.

На сайті організованого ним благодійного фонду Archewell тепер залишилася лише одна сторінка, яка називається"в пам'ять про Її Величність королеві Єлизаветі II (1926-2022 рр.)".

Там Гаррі опублікував свої роздуми про смерть улюбленої бабусі, а також адресоване їй прощальне слово:

"Святкуючи життя моєї бабусі, Її Величності Королеви, і оплакуючи її втрату, ми всі згадуємо про те, що вона була дороговказним компасом для багатьох у своїй прихильності служінню і обов'язку. Нею захоплювалися і поважали в усьому світі. Її непохитна грація і гідність залишалися істинними протягом усього її життя, а тепер і її незмінною спадщиною. Повторимо слова, які вона вимовила після смерті свого чоловіка, принца Філіпа, слова, які можуть втішити всіх нас зараз: "Життя, без сумнівів, складається з останніх розставань, але також і перших зустрічей".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти