StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Туреччині скасували концерт зрадниці Ані Лорак, завдяки українцям

24 липня 2023, 21:00
7743
Українська спільнота в Туреччині активно виступила проти виступу запроданки в Анталії.
Ані Лорак більше ніде виступати
Ані Лорак більше ніде виступати / Колаж Главред. Фото Скріншот

Українська спільнота в Туреччині разом з Посольством України в Турецькій Республіці та Консульством України в Анталії змогли домогтися скасування концерту зрадниці Ані Лорак, яка в жорстокій і загарбницькій війні Росії проти України, встала на бік Росії.

За словами консула України в місті Анталія Олександра Вороніна, це рішення затвердила Рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group, до складу якої входить мережа готелів Nirvana і Концертний зал Cosmos, в якому збиралася виступати зрадниця.

"Дане рішення з'явилося після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні РФ проти України і можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту, включаючи суспільний резонанс з боку української спільноти", - написав Воронін на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

Він також повідомив, що організатори почали повертати гроші за концерт запроданки.

За словами Вороніна, власники холдингу Kilit hospatality Group з розумінням ставляться до ситуації в Україні і надають підтримку українській стороні після повномасштабного вторгнення Росії.

На фото - пост консула України в Анталії Олександра Вороніна:

"Зокрема, в рамках проекту "Дитинство без війни" з евакуації дітей-сиріт Дніпропетровської області, на початковому етапі його реалізації в березні-квітні 2022 року понад 200 дітей було розміщено в одному з готелів мережі і майже три місяці безкоштовно перебували і харчувалися там", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну, мовчить про звірячий напад Росії на Україну, з'явилася в дивному вигляді.

Днями артистку, яка в Instagram продовжує створювати видимість розкішного життя, папараці підловили на недорогому іспанському курорті. Ні вілл, ні яхт, ні приватних пляжів - тільки Лорак, її новий бойфренд Ісаак Віджраку, сиротливо розкладене прямо поверх піску рушник і купа народу навколо.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти