StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У США новим холостяком став 71-річний чоловік

27 липня 2023, 15:54
328
Чоловік в свій 71 рік готовий знайти своє нове щастя, після того, як померла його дружина.
В Америці новий незвичайний холостяк
В Америці новий незвичайний холостяк / Колаж Главред, Фото Instagram / bachelorabc

У США розважальне шоу "Холостяк" знайшло нові фарби.

За інформацією телеканалу СТБ, тепер там стартує новий сезон, який назвали "Золотий". Головна відмінність від звичайного шоу буде в тому, що головним серцеїдом проекту стане чоловік у віці 71 року.

"Це новий поворот у легендарній франшизі шоу про побачення ABC, яке протягом двох десятиліть було зосереджено навколо 20-річних і 30-річних головних героїв", - пише телеканал.

відео дня

Тепер новий герой - Джеррі Тернер, ресторатор зі штату Індіана. Тернер живе в будинку своєї мрії на прекрасному озері в Індіані. Він часто влаштовує барбекю, грає в пікбол, вболіває за свої улюблені спортивні команди Чикаго, катається на квадроциклах і проводить час з друзями та родиною в ресторанах і місцевих закладах.

"У 1974 році він одружився зі своєю шкільною подругою Тоні. Вони були разом 43 роки і мають двох дочок Енджі та Дженні та двох онуків Чарлі та Пейтона. Тоні померла в 2017 році, і тепер Тернер готовий знову знайти любов. Чоловік довів, що "любов, як і вино, стає тільки кращою з віком", - повідомляє телеканал.

Нагадаємо, раніше колишній герой одного з сезонів української версії реаліті-шоу "Холостяк", грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія вперше став батьком.

Главред також писав про те, що переможниця останнього "Холостяка" Катерина Лозовицька, з якою після закінчення проекту ще довго з'ясовував стосунки холостяк Алекс Топольський, поділилася свіжими фото.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти