StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Сніданку з 1+1 Оля Полякова розповіла про участь у грузинських Танцях з зірками

3 листопада 2022, 10:37
401
Також співачка поділилася секретом, який їй відкрився завдяки проекту Голос країни.
Оля Полякова, Макс Єжов
Оля Полякова та Макс Єжов приймають участь у грузинській версії шоу Танці з зірками / Прес-служба

Улюблена програма українських телеглядачів Сніданок з 1+1 в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. А з 7 листопада ранковий проєкт виходитиме на одну годину довше: у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00. У такий важливий для країни час Сніданок з 1+1 залишається точкою опори кожного українця.

Ексклюзивно до Сніданку з 1+1 на ТЕТ долучилась співачка та тренерка Голосу країни-12 Оля Полякова, яка вийшла на відеозв’язок прям з тренувальної зали. Разом з українським танцівником Максом Єжовим Полякова стала учасницею грузинської версії проєкту Танці з зірками. За словами співачки, пара почала тренуватись три тижні тому і до останнього не знала, що буде танцювати разом.

"Для нас це був сюрприз від продюсерів. Я думала, що танцюватиму з якимось запальним грузином, на що мені так і сказали: "Буде у тебе запальний грузин" та привезли Максима з України", - поділилась Полякова.

Свій перший танець танцювальна пара Полякової та Єжова присвятила Україні. Загалом місія співачки на грузинському проєкті – не дати світові забути про війну в нашій країні, а також презентувати проєкт "Незламні", амбасадоркою якого є виконавиця. Він націлений на збір 1 млн гривень на біонічні протези для українців, які постраждали під час війни.

Окрім того, тренерка Голосу країни акцентувала, що грузини неймовірно підтримують українців у боротьбі за свободу.

"По-перше, тут дуже гарно ставляться до українців. Вони активно підтримують, весь час намагаються чимось допомогти. На кожному кроці українські прапори, виходиш в аеропорту й одразу бачиш наш прапор. І ти розумієш, що тут тобі раді, не образять, нагодують та заспівають пісню. У Грузії дуже багато наших переселенців, жінок з дітьми. Ми збирали їх та зустрічалися разом, плакали, усі підтримують одна одну", - зазначила співачка.

Оля Полякова у Сніданку з 1+1
Оля Полякова у Сніданку з 1+1 розповіла про вплив проекту Голос країни на неї / Прес-служба

Також у Сніданку з 1+1 на ТЕТ Полякова розповіла про майбутній ефір Голосу країни-12, який відбудеться вже цієї неділі о 21:00. На глядачів очікує новий етап - "Нокаути", який стане вирішальним, адже стане відомо, хто з учасників потрапить до прямого ефіру. За словами тренерки, мрії людей, попри війну, мають здійснюватись, а вона зі свого боку робила все можливе, аби розкрити кожного учасника.

"Знаєте, я відкрила у собі талант та зрозуміла, що зможу викладати вокал. Адже свого часу я дуже плідно цьому вчилась сама, зрозуміла усі нюанси, з якими можна працювати. Коли тобі голос дається від природи – немає розуміння, як ти це робиш, тобі просто його дав Бог. У мене так не було, кожну свою ноту я виплекала, витренувала. Тому зараз я можу цьому навчити і, можливо, коли піду на пенсію, буду старенькою, не зможу танцювати та розважати, то буду викладати вокал", - розкрила секрет Полякова.

У нокаутах до кожного тренера приєднається і зірковий наставник. Яка зірка допоможе Поляковій зібрати свою команду – співачка не розкрила, проте натякнула: "Зірковий радник вас дуже здивує".


Нагадуємо, щодня на глядачів Сніданку з 1+1 очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з 07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00, а з 7 листопада – на одну годину довше, у будні з 7:00 до 11:00 та у вихідні – з 8:00 до 11:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти