StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережі показали невидане фото вагітної Жанни Фріске

28 листопада 2022, 21:45
Співачка Фанна Фріске померла від смертельної хвороби і не встигла насолодитися материнством.
Жанна Фріске намагалася отримати роль
Жанна Фріске померла через рак мозку / з відкритих джерел

Наталя Фріске, молодша сестра російської співачки Жанни Фріске, яка померла в молодому віці від раку мозку, відзначаючи день матері, згадала про свою сестру.

Як повідомляє Стархіт, вона звернулася до своєї матері, де подякувала їй за "підтримку", а також за те, що та є "найкращою подругою". "Я дуже тебе люблю", - написала вона.

Вона також показала раніше невиданий знімок своєї померлої сестри Жанни, яка померла скроро після того, як з'явився на світ її первісток Платон. "І, звичайно, мій улюблений сістер. Ти була б найкращою мамою для нашого маленького принца. Як шкода, що ти не встигла насолодитися цими моментами", - написала вона.

відео дня

1669664744-6063.jpeg
Жанна Фріске. Фото Стархіт

Фріске показала вагітну співачку на серйозному терміні, яка позує на відпочинку в купальнику.

Нагадаємо, що Жанна Фріске, яка померла в 2015 році від раку мозку, дізналася про свій діагноз одночасно з новиною про те, що вона скоро стане мамою.

Вирішальним фактором стало те, що співачка втратила дорогоцінний час і вчасно не почала лікування, так як побоювалася за здоров'я свого ненародженого сина.

Повідомляють, що лікарі відразу ж запропонували почати терапію проти зростання пухлини мозку, але Жанна вибрала здоров'я дитини. Крім того, як розповіла близька подруга співачки Ольга Орлова, Фріске ніколи не робила ЕКО, яке прийнято вважати основним фактором появи хвороби Фріске. Вона також додала, що вибирати спосіб, яким жінка хоче стати матір'ю, це особиста справа кожної жінки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти