StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Росії померла актриса "Діамантової руки"

14 лютого 2024, 14:30
2943
Сказана нею фраза в кіно стала крилатою.
Актриса померла у віці 85 років
Актриса померла у віці 85 років / Фото Стархіт

У Росії померла акторка, яку найбільше глядачі можуть впізнати за роллю дівчини легкої поведінки в популярному радянському вино - "Діамантова рука".

За інформацією пропагандистських ЗМІ, Вікторія Островська померла у віці 85 років. У фільмі вона зіграла невеликий епізод, а її фраза "цигель-цигель, ай-лю-лю" перетворилася на крилату.

"Багато років тому асистент Леоніда Гайдая помітив її просто на вулиці. Режисерові потрібна була яскрава артистка - і Островську взяли у фільм без проб. Наступною була епізодична роль у фільмі "Старий знайомий", і на цьому її кар'єрі в кіно прийшов кінець. Вікторія була в гостях у нас на програмі, і ходили чутки про те, що рідні під кінець життя кинули її напризволяще, залишивши в злиднях. Неймовірно драматична доля. Дуже шкода. Царства небесного", - написав російський телеведучий Малахов.

відео дня

Вона не змогла досягти висот в акторській професії і працювала прибиральницею, а також активно займалася спортом.

Раніше помер актор і сатирик із "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США наклав на себе руки зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти