StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У любові до російського": Маша Єфросиніна чітко показала свою позицію

23 квітня 2024, 16:30
481
Маша Єфросиніна пояснила, що її виховували в любові до всього російського, але зараз вона ненавидить все, що пов'язано з країною-терористом РФ.
Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна зізналася, як ставиться до всього російського / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Українська ведуча Маша Єфросиніна, яка народилася і виросла в Криму та після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну перейшла на українську мову, окреслила свою позицію і поділилася, в якій обстановці вона росла в дитинстві.

Під час інтерв'ю Єфросиніної для "Української правди" ведучий Роман Кравець запитав, чи має мова значення, на що вона дала вичерпну відповідь.

"Має. Знаєш, мене не виховували в ненависті до всього російського. Навпаки, навіть у любові виховували. Але сьогодні не хочу мати нічого спільного з росіянами взагалі, з цією країною, з цією мовою. Я хочу відокремити від них назавжди - себе, своїх дітей і всі майбутні покоління, які потім породять мої діти. І я буду їх виховувати саме так", - сказала Єфросиніна.

Дивіться відео інтерв'ю Маші Єфросиніної

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка та засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій. Єфросиніна зазначає, що, по-перше, інтерв'ю з Соловей було "занадто емоційним".

А також блогер Олександр Волошин сказав, як він особисто до Маші Єфросиніної ставиться. Він заявив, що Єфросиніна не викликає у нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

Читайте більше про Єфросиніну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти