StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Російська культура - зброя": Маша Єфросиніна зробила гучну заяву

11 квітня 2024, 00:13
Маша Єфросиніна прокоментувала своє скандальне інтерв'ю з Соловій,
Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна висловилася з приводу інтерв'ю/ колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Відома українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій.

Відповідним постом ведуча поділилася на своїй сторінці в Instagram. Єфросиніна зазначає, що по-перше, інтерв'ю з Соловій було "занадто емоційним".

За словами ведучої, вона та сама людина, яка в день свого 16-ти річчя обрала не Москву, а Київ. "Піддалася емоціям протесту на заяву, яка мене дійсно обурила. Через це, я не чітко сформулювала свою думку, хоча дуже добре, як тоді, так і зараз, знаю, що мала на увазі. Запит на російську мову точно не був у аудиторії", - каже вона.

Єфросиніна наводить як приклад українське телебачення 1998 року. "Не було проекту, концерту, нічого, де б не патріотизувалися російські персонажі", - каже вона.

Телеведуча згадує програму Шоумастгоуон і те, що керівництво українського каналу вимагало, щоб у шоу брали участь російські зірки. "Я, як продюсерка цього шоу, буквально "вигризала" українських зірок", - каже вона.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Ведуча також додає, що українців роками годували "пропагандою" і наративами про "єдиний народ". "Аудиторія вживала той продукт, який їй пропонувався. Я була тим інструментом, за допомогою якого телеканали реалізовували таку свою політику", - додає вона.

Маша Єфросиніна про російську культуру в Україні
Маша Єфросиніна про російську культуру в Україні / Скриншот Instagram/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна прокоментувала своє інтерв'ю
Маша Єфросиніна прокоментувала своє інтерв'ю / Скриншот Instagram/mashaefrosinina
'Російська культура - зброя': Маша Єфросиніна зробила гучну заяву

Ведуча каже, що шлях до української ідентичності був складним для неї, як і для багатьох українців. "Російська культура - це така ж сама зброя, як куплені або створені російським державним коштом ракети, що б'ють по українських містах", - каже вона.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше українська співачка Христина Соловій звинуватила українських зірок у будівництві культурних мостів із терористичною Росією, а також додала, що на їхніх руках, душі та серці завжди буде кров українців.

Раніше також Єфросиніна зізналася, що болісно сприймає той факт, що вже стільки часу не може відвідати свою малу Батьківщину, де поховані її бабуся і дідусь, батько, і спогади про український Крим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти