StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній чоловік Трінчер різко розкритикував Машу Єфросиніну: у чому він її звинуватив

3 квітня 2024, 22:57
Український блогер Олександр Волошин уже не вперше критикує телеведучу Машу Єфросиніну і цього разу сказав, як він особисто до неї ставиться.
Волошин, Ефросинина
Волошин звинуватив Єфросинину в "лицемірстві та популізмі" / Колаж: Главред, фото: Instagram О. Волошина, Instagram М. Єфросиніної

Колишній чоловік Анни Трінчер блогер Олександр Волошин піддав критиці телеведучу Машу Єфросиніну за її інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій.

В ефірі Наше Радіо він сказав, що Єфросиніна не викликає у нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

"Я дивився її інтерв'ю з Соловій, і це ще раз підтвердило, що вона дуже лицемірна і популістська. І, хто говорить популістські думки, у багатьох випадках вважають інакше", - сказав блогер.

відео дня

При цьому він сказав, що пішов би на інтерв'ю до Маші Єфросиніної, але за умови повної публікації розмови. На думку Волошина, він наговорив би більше критики, ніж Соловій.

Конфлікт Волошина та Єфросиніною - у чому причина:

Примітно, що Волошин уже не вперше так висловлюється про Єфросиніну. У грудні 2023 року Єфросиніна взяла інтерв'ю в його колишньої дружини Анни Трінчер і запитала, чи доречно під час сьогоднішніх реалій показувати дорогі подарунки, такі як подарований Волошиним автомобіль Porshe.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаЅтгоуон, Маскарад), громадська діячка і засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "НВ". З 2018 року - почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

У відповідь Волошин розкритикував Єфросиніну і сказав, що вона сама прийшла на інтерв'ю в кольє і браслетах Cartier.

"Дуже професійний хід проти мене колишнього моєї героїні, щоб відвести увагу від головного слова в моєму питанні - "напоказ". Його він, до речі, у своїх тіктоках вирізав", - прокоментувала Маша Єфросиніна.

Волошин і мобілізація - головні новини:

Раніше блогер Волошин відповів, чи отримував повістку і чи стоїть на обліку в ТЦК. Зокрема, він заявив, що повістка йому не приходила. Сам він до військкомату йти поки що не збирається.

Нагадаємо, Волошин також сказав, що не закликав не мобілізовувати блогерів. Він пояснив, що говорив у той момент не про всіх блогерів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти