StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Литві прокоментували відміну концертів Лободи і заборону на в'їзд в країну

29 листопада 2022, 13:08
Світлана Лобода відреагувала на такі чутки і прокоментувала заборону на відвідування країни.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / instagram.com/lobodaofficial

Минулого тижня стало відомо про те, що МЗС Литви внесло українську співачку Світлану Лободу в список небажаних осіб для відвідування країни, тому вона не зможе виступити там з концертами.

Однак сама виконавиця на вихідних заявила, що заборони на її приїзд немає і її концерти відбудуться. На думку Лободи, це звичайний "чорний піар", пише інформаційне агентство Delfi.

"Прошу ЗМІ не поширювати цю інформацію, поки офіційно мені не заборонили в'їзд до Литви. Заплановані концерти пройдуть в Литві", - сказала вона пару днів тому.

відео дня

Минулої п'ятниці організатори концертів Лободи в Литві припинили продаж квитків, вказали, що з'ясовують обставини. Однак в суботу торгівля відновилася, і в країні заплановані два концерти артистки.

Нагадаємо, раніше поп-співачка Світлана Лобода анонсувала для багатомільйонної армії своїх фанатів вихід нової пісні українською мовою, проте допустила прикру помилку в назві.

"Хочу поділитися з вами тим, що я приготувала для вас! Останні три місяці, я рятувалася творчістю. Я постійно шукала, писала, думала, складала/ і результатом моїх безсонних ночей стане нова пісня", ‒ написала співачка в Instagram.

18 листопада Лобода планує презентувати пісню українською мовою. Трек називається"Два незнайомця". Однак, як тут же написав у мережі відомий філолог і телеведучий Олександр Авраменко, тут вона і допустила помилку. Він повідомив, що правильніше було б назвати трек "Два незнайомі".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти