StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми не в Московії": артисти присоромили Федишин за висловлювання про ЛГТБ

18 травня 2022, 22:47
У співачки скандал за скандалом.
Федишин
Федишин знову оскандалилася / УНІАН

Скандальна Заява відомої співачки і члена українського журі на Євробаченні-2022 Ірини Федишин про ЛГБТ-спільноту, представників якої вона назвала грішниками, отримало відповідь від зірок.

Слідом за травесті-дівою Монро його вже прокоментували виконавці Меловін і Анастасія Приходько, звинувативши поп-співачку в гомофобії, повідомляє Оглядач.

Зокрема, Меловин, який на фестивалі Atlas Weekend-2021 в Києві здійснив камінг-аут, прикріпив в Instagram-stories видкоепізод з Федишин і назвав його "руйнуванням". Артист заявив колезі, що Україна, це не Росія.

відео дня

читайте такожСкандал за скандалом: Ірина Федишин зганьбилася за допомогою для ЗСУ

"Гомофобії у вільній і демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, пані Ірина", – підкреслив співак.

Приходько також засудила позицію Федишин. На своїй сторінці в Facebook вона не тільки дорікнула україномовну зірку за критику сексуальних меншин, але і пригадала їй скандал з 0 балом Польщі на Євробаченні-2022.

"А ось в чому "родзинки". Через геїв все! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ну ніколи я не бачила щоб людина себе власноруч, так швидко закопував. Це що натяк на поляків? А якщо і так, ти тоді кажеш це не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво, а тепер за геїв не голосую... Еб", – обурено відреагувала Приходько.

Нагадаємо, українська співачка Ірина Федишин ніяк не заспокоїться після скандалу з оцінками на Євробаченні. Тепер вона зробила нову скандальну заяву. В одному з інтерв'ю вона поділилася своєю думкою про ЛГБТ-спільноту і зокрема учасників конкурсу, багато з яких є гомосексуальними.

Федишин заявила, що на Євробачення-2022 вона "абстрагувалася і одягала рожеві окуляри", тому що їй було дуже важко на це дивитися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти