StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Грузії The Killers покликали російського на сцену і публіка в гніві зірвала концерт

16 серпня 2023, 12:44
У Батумі (Грузія) зірвали концерт гурту The Killers. Глядачі освистали фронтмена Брендона Флауерса за те, що він запросив російського барабанщика на сцену.
Кіллерс
Глядачі негайно освистали The Killers після такого вчинку / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Дуже відома американська попрок-група The Killers потрапила в скандал під час свого концерту в курортному місті Батумі (Грузія). Вокаліст колективу Брендон Флауерс запропонував зіграти разом з ними російському барабанщику. І запросив того на сцену.

Глядачі негайно освистали The Killers. Найбільше глядачів обурили слова музиканта про те, що "Всі люди – брати". Частина глядачів негайно покинула концертний зал на знак протесту.

Після скандалу група The Killers на своїй сторінці в Instagram принесли свої вибачення глядачам ‒ мовляв, нікого вони не збиралися ображати. А запрошувати на сцену колег з інших країн – мовляв, їхня традиція.

відео дня
454

"Ми розуміємо, що коментар, покликаний припустити, що всі глядачі і фанати The Killers є "братами і сестрами", може бути невірно витлумачений. Ми не хотіли нікого засмучувати і приносимо свої вибачення. Ми підтримуємо вас і сподіваємося скоро повернутися", – йдеться в повідомленні колективу.

Нагадаємо, раніше чоловік співачки Ріанни, репер ASAP Rocky, викликав хвилю хейта в свою сторону за підтримку країни-окупанта: музикант начепив на себе військовий символ РФ з діамантових танків.

Також стало відомо, що співак-путініст Олександр Буйнов, який дружив з Аллою Пугачовою та українською моделлю Інною Цимбалюк, рвався воювати на боці окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти