StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Хотів вбивати": друг української моделі рвався воювати на боці окупантів

18 липня 2023, 16:58
1297
Інна Цимбалюк багато років дружить з "путіністом" і террористом Олександром Буйновим.
1689688236-5504.jpg
Буйнов познайомив Цимбалюк з її чоловіком-росіянином. Фото Vesti.ua

Російський співак Олександр Буйнов, який як і багато інших зірок старезної російської естради підтримують напад Росії на Україну і вбивства мирних громадян повідомив, що буквально рвався в Україну вбивати.

Близький друг української моделі Інни Цимбалюк, яка мовчить про військове вторгнення Росії в Україну, в своєму інтерв'ю на YouTube заявив, що як лейтенант в запасі, він хоче на фронт.

відео дня

"Я нікому не говорив, що коли почалася "спецоперація", я спочатку виношував думку, а потім у друзів, які по госпіталях все, запитав: "Може, можна мені щось там? Я ж лейтенант в запасі". Він каже: "Саня, тобі скільки років?"- заявив друг української моделі, який, до речі, познайомив її з чоловіком-росіянином.

Інна Цимбалюк-подруга росіянина Буйнова
Інна Цимбалюк - подруга росіянина Буйнова / Фото facebook.com/tsymbaliuk.inna

Буйнов також заявив, що він відправиться на війну, читай - вбивати українців, якщо оголосять загальну мобілізацію.

"Тільки якщо "вставай страна огромная", тоді все населення. Йдеш добровольцем - і тебе візьмуть. Я зробив спробу розмови зі знайомим-військовим. Я хотів. Це був порив", – додає терорист Буйнов.

Нагадаємо, раніше російський співак Шарлот вирішив спалити свій російський паспорт, а також засудив військовий напад Росії на Україну і навіть попросився в Україну.

Раніше також російська актриса Тетяна Лазарєва, яка не підтримує війну Росії в Україні, а також покинула терористичну державу, розповіла, як їй живеться в Іспанії. Виявилося, що непогано і повертатися вона не збирається.

Раніше також українські туристи зняли російську чи то "зірку", чи то співачку, чи то ведучу Ольгу Бузову, яка приїжджала на окупований Донбас підтримувати російських окупантів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти