StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"У Бахмут їде волонтерити": Ступку висміяли за тусовки в Маямі з новою пасією

7 січня 2023, 11:46
3640
Дмитро Ступка вражає своїми сторіз під час того, як росіяни вбивають українців.
Дмитро Ступка
Дмитро Ступка / Instagram

Український актор Дмитро Ступка і правнук легендарного актора Богдана Ступки поділився відео на своїй сторінці в Instagram.

Так, перебуваючи в Майямі, Ступка насолоджується життям, катається на дорогих машинах, демонструючи блискучі туфлі своєї супутниці. Ступка виглядає абсолютно задоволеним життям. Тим часом, йому в коментарі стали писати незадоволені українці, яких ображає дозвільне життя артиста під час такої важкої ситуації в Україні.

"Та це він в Бахмут їде волонтерити", "Дідусь би тобою пишався. Про облік військовий тих, хто закордоном, чув?",- пишуть йому в коментарях.

відео дня

Нагадаємо, раніше телеведучий Дмитро Ступка був переконаний, що далеко не всі росіяни хочуть війни проти України, але багато хто боїться відкрито виступати проти путінського режиму.

"Там не всі хворі на голову. Мені здається, не можна всіх порівнювати. Тому що є люди, які співчувають, підтримують Україну і взагалі, якби могли, отримали б українське громадянство і переїхали жити до нас. Я не вважаю, що всі вони погані, тому що це не так", - заявив Ступка-молодший в інтерв'ю.

За словами актора, пересічні росіяни сьогодні залякані, а зірки мовчать про війну, тому що для них важливіші гроші, ніж совість і життя людини.

Дмитро Ступка розповів, чому відсиджується за кордоном, поки в Україні йде війна з Росією. А його колишня дружина погрожує ступці знищити його кар'єру і особистість, а також опублікувати рахунки допомоги вже екс-чоловікові.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти