StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Потонула мати з грудними дітьми": Єфросиніна рознесла міжнародні організації

8 червня 2023, 21:20
Маша Єфросиніна розповіла про жахи, які сталися через підрив Каховської ГЕС російськими окупантами.
Маша Єфросиніна потужно звернулася до правозахисників
Маша Єфросиніна потужно звернулася до правозахисників / Instagram / mashaefrosinina

Українська ведуча, волонтер, громадська діячка Маша Єфросиніна, яка з самого початку війни записує емоційні відео-звернення до російських окупантів, жорстко звернулася до міжнародних правозахисних організацій, які традиційно закривають очі на звірства російської армії в Україні.

На своїй сторінці в Instagram, Єфросиніна назвала трагедію в Херсоні "майже другим Чорнобилем".

"Третю добу майже другого Чорнобиля в України. На очах всієї планети пів тисячі квадратних кілометрів нашої прекрасної землі йде під воду, забираючи все живе. Вчора моя знайома показала мені відео кадри своєї тітки, яка, сидячи на даху свого будинку на Херсонщині, зняла момент, як мати з грудними двійнятами захлинулася і потонула з ними на руках, не втримавшись на своєму даху за трубу", - розповідає про трагедію ведуча.

відео дня

За її словами, багато катастрофічних кадрів бродять в ці дні по інтернету. Ще більше кадрів, як українці кинулися на допомогу з усіх куточків країни: як рятують людей, тварин, звозять необхідне. "А що світ?"- задається питанням вона.

"ООН, мабуть, досі святкує день російської мови, тому що дій ніяких. Ганебна поведінка цієї організації перекреслює все, що зробив для України їхній Український фонд-представник під час війни. Червоний Хрест роздає гроші жителям Шебекіно.. тому що вони, мабуть, важливіші за людей і тварин, що захлинаються під водою в Каховці. Грета Тунберг, мабуть, десь летить на своєму приватному джеті на чергову показову єдину акцію проти забруднення планети пластиком. Ілон Маск пише про "не все так однозначно". ЄС чесно визнає, що Європа вже не сильно-то і хоче прийняти нових переселенців, тому що попередні втомили. Всі міжнародні організації сіли засідати, і на виході видали нам тільки своє "занепокоєння трагедією", - каже ведуча.

На фото - пост Маші Єфросиніної про бездіяльність міжнародних організацій:

Ведуча також пояснила, чому вона звертається до всіх організацій. "Тому що всі вони мають світовий вплив! Тому що люди, так вийшло, звикли орієнтувалися на їх "експертну" думку. Тому що московське "не все однозначно" ретвият 500 млн. чоловік", - пише вона.

Єфросиніну також обурює те, що "майже всі повідомлення українців з правдою про наслідки підриву Каховської ГЕС нещадно видаляються організацією Meta". "Моє вчорашнє звернення до ворожого народу встигло репостнути 300 тис. за три години, але і воно вже знесено. Нам всім, хто писав і пише правду, за кожне таке видалення світить тіньовий банк – це коли ти можеш собі публікувати щось, але це ніхто не побачить. Ми це переживемо - вже навіть не в сотий раз", - обурюється вона.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна поділилася інформацією про те, як її коханий чоловік Тимур Хромаєв знищує російських окупантів.

Раніше Маша Єфросиніна висловилася про свою молодшу сестру, яка раніше була невісткою Віктора Ющенка, а тепер живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти