StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла невістка Алли Пугачової

13 квітня 2023, 15:27
У Вікторії Пугачової вночі зупинилося серце і вона тихо померла уві сні.
Алла Пугачова
Алла Пугачова / instagram.com/alla_orfey

Пропагандистські російські ЗМІ написали про те, що померла невістка російської співачки, яка відкрито не підтримала військовий напад Росії на Україну, Алли Пугачової.

За інформацією інформаційного смітника Стархіт, померла колишня дружина племінника Пугачової Влада. Видання також повідомляє, що Вікторія Фадєєва померла у віці 48 років.

Стало відомо, що після розлучення з племінником Пугачової, жінка влаштувала своє життя з цивільним чоловіком, а також виїхала з Москви. Повідомляється також, що вона використовувала заборонені речовини і померла аж восени минулого року. Однак про смерть жінки стало відомо тільки зараз.

відео дня

Журналісти з'ясували, що померла вона тихо і швидко. "Віка померла уві сні. Серце зупинилося", - повідомляють вони.

Повідомляється, що племінник і його дружина приймали наркотики, але через якийсь час знайшли в собі сили відмовитися від звички і перейти на здоровий спосіб життя.

Вікторія Пугачова з чоловіком
Вікторія Пугачова з чоловіком / Стархіт

Нагадаємо, раніше глава Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін звернувся до Генпрокуратури держави-агресора з проханням перевірити співачку Аллу Пугачову на предмет фінансування Збройних сил України.

"Прошу вас перевірити Аллу Борисівну Пугачову на предмет надання фінансової допомоги Збройним силам України", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ. "Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Раніше також російська співачка і Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка не стала миритися з совістю і висловилася щодо військового нападу країни-агресора Росії на Україну, несподівано звернулася до свого колишнього друга, композитора і "путініста" Іллі Рєзніка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти