Українську телеведучу заарештували в Індонезії і запроторили в СІЗО

21 жовтня 2020, 13:40оновлено 21 жовтня 2020, 14:18
Телеведуча Ольга Манько від незнання закону на Сумарті попалася місцевим копам під час скоєння злочину за мірками місцевої держави.

Ольга Манько
Ольга Манько / прес-служба

Українська телеведуча Ольга Манько під час зйомок шоу "У кого більше?" на Новому каналі потрапила в каталажку за водіння без прав. За одну з її робіт поліції в Індонезії довелося заарештувати Українку, і помістити в мавп'ятник до з'ясування обставин і розслідування.

Як повідомляє сама Ольга Манько, криміналу ніякого не було, але все ж закон Оля порушила. Дівчина вирішила підробити водієм кінного возу, але не знала, що на Суматрі для цього потрібні особливі права, і її ніхто про це не попередив. На права в Україні Манько здала вже давно. Але щоб керувати таким транспортом, потрібно мати іншу ліцензію.

відео дня

"У поліцію мене забрали за те, що я порушила місцевий закон, сама того не знаючи. Щоб керувати місцевим таксі, потрібні спеціальні водійські права на водіння кінного екіпажу.читайте такожЩурів їдять, як курятину: Українка розкрила секрети в'єтнамської кухні І той водій, з яким я домовлялася, теж нічого мені не сказав. Мене зупинила поліція, запитала, чи є у мене такі права. Звичайно, у мене їх не було, я не громадянка Індонезії, – розповіла ведуча реаліті, яке показує Новий канал.

Домовитися з поліцейськими на місці не вдалося, телеведучу затримали і посадили до з'ясування обставин в місцевий поліцейський відділок. При цьому Манько була приємно здивована, які мавп'ятники в Індонезії.

Ольга Манько
Ольга Манько / Новий канал

"На Суматрі це невелика кімната без вікон і дверей. Там немає решіток, стіни гіпсокартонні, і вони не дістають до стелі, тому можна встати на стілець і подивитися, що відбувається. Можливо, так і втекти можна. Поліцейські ввічливі, вони класно виконують свої обов'язки. Ми намагалися їм пояснити, що йдуть зйомки, і ми робимо це, щоб показати традиції і колорит країни", – згадала Оля Манько.

Щоб врятувати ведучу " у кого більше?", її чоловік-конкурент Максим Узол зірвався зі своєї роботи. Почувши плач дружини, він помчав виручати її, забувши про гроші і бажання перемогти. Завдяки цьому випуск закінчився з несподіваними результатами.

Нагадаємо, реаліті "У кого більше?" показує Новий канал о 19-00 по понеділках. Також його можна дивитися онлайн на Телепорталі і на Ютубі Нового каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти