StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українську делегацію оштрафували на Євробаченні-2024 - причина

15 травня 2024, 10:27оновлено 15 травня, 14:47
3897
alyona alyona поділилася, що українську делегацію на Євробаченні-2024 оштрафували через футболки з написом Free Azovstal Defenders.
alyona alyona, Jerry Heil
alyona alyona розповіла, за що довелося заплатити штраф на Євробачення-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/alyona.alyona.official/

Українська реперка alyona alyona, яка разом із Jerry Heil цьогоріч представляла Україну на Євробаченні, розповіла, що їхня поява у футболках із написом Free Azovstal Defenders була дуже ризикованою. А все через те, що на конкурсі неприйнятні будь-які політичні жести.

На своїй сторінці в соцмережах артистка зазначила, що перевіряли не тільки одяг, а й навіть нігті учасників.

відео дня

"Ми обдзвонили кілька поліграфій, частина з них не працювала, а інша - відмовлялася робити принт. Однак з однією поліграфією ми змогли домовитися після того, як ми п'ять разів зателефонували їм і слізно попросили допомогти. Перед входом до зали наша команда одягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними в green room", - розповіла alyona alyona.

Українська делегація була впевнена, що під час повтору виступів усіх учасників, оператори почнуть показувати і команду теж. У нашої команди все вийшло, але штраф все ж довелося заплатити.

"Тож, коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом. Я неймовірно рада, що нам вдалося нагадати світу про наших військовополонених", - заявила артистка.

Дивіться відео, як українська делегація продемонструвала футболки з написом Free Azovstal Defenders:

Україна на Євробаченні 2024
Україна на Євробаченні-2024 / фото: скрін t.me/glavredinfo

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який відбувся 7, 9 і 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів із 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні 2023 року. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") і 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Представники України на Євробаченні-2024, дует alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце. Перше місце дісталося співаку Nemo зі Швейцарії.

Пізніше на офіційній сторінці Суспільного у Facebook з'явилося спростування слів alyona alyona: "Наразі Суспільне Мовлення як член ЄМС, який забезпечує участь представників України на Пісенному конкурсі Євробачення, не отримало жодних скарг та штрафів за нібито порушення правил". Водночас там зазначили, що Європейська мовна спілка, згідно з контрактом, який підписав кожен з учасників конкурсу, справді має право на санкції в разі порушення правил. До яких, зокрема, належить і правило про повну аполітичність змагання.

Євробачення 2024 - останні новини за темою

Зазначимо, італійська співачка запалила головну сцену другого півфіналу Євробачення 2024. Анжеліна Манго, яка виконала пісню "La Noia", заробила оплески буквально з перших акордів своєї пісні з латиноамериканськими мотивами.

Також стало відомо, кому Україна віддала найвищий бал на Євробаченні 2024. Схоже, навіть українські єврофани не очікували такого рішення від Національного журі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти