StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Українська "подружка Ді Капріо", супермодель Аліна Байкова показала запаморочливу гнучкість

16 липня 2022, 00:34
Красуня захопила парижан своїм акробатичним талантом.
Аліна Байкова
Аліна Байкова стала на голову посеред жвавої дороги в Парижі / instagram.com/alina_baikova

Українська супермодель зі світовим ім'ям, якій приписували роман з голлівудським плейбоєм Леонардо Ді Капріо, Аліна Байкова не тільки надзвичайно красива, але і може здивувати гнучкістю свого стрункого тіла.

Красуня опинилася в Парижі під час святкування у Франції національного свята. На знак солідарності з Україною головна визначна пам'ятка країни, Ейфелева вежа, була підсвічена кольорами українського прапора.

Надихнувшись цим жестом солідарності, Байкова також вирішила зробити символічний вчинок, який, ймовірно, відображає те, що під час війни коїться в душі кожного українця. Його вона показала на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Коли весь світ встав догори дригом", - сказала модель, і... буквально встала з ніг на голову посеред жвавої паризької проїжджої частини на тлі Ейфелевої вежі. Байкова таким чином натякнула, що життя багатьох перевернулося за останні п'ять місяців.

Це не перший незвичайний жест, присвячений Україні, від моделі. Раніше вона відвідала Каннський фестиваль з національним прапором, який таємно пронесла в ліфі сукні.

Аліна Байкова
Аліна Байкова стала на голову посеред жвавої дороги в Парижі / instagram.com/alina_baikova

читайте також17-річна дочка Моніки Беллуччі в прозорій сукні з корсетом продефілювала на публіці

Раніше 16-річна Злата Мітчелл, старша донька української журналістки і ведучої Ольги Фреймут, показала відверту фотосесію на межі пристойності.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес продовжують підігрівати чутки про свій роман - дизайнерка показала інтимне фото, на якому вона в прозорій нижній білизні позувала зі співаком в ліжку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти