StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вкрадено мільйони рублів": путіністка Любов Успенська скоїла великий злочин

17 липня 2024, 21:44
1690
Путіністка Успенська нарвалася на серйозні проблеми.
Любов Успенська
Любов Успенська потрапила в скандал / колаж: Главред, фото: facebook.com/lubauspenskaya/

Російська співачка Любов Успенська, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, виступила у Вітебську на "Слов'янському базарі". Але участь путіністки у фестивалі спровокувала серйозний скандал.

Як повідомляють росЗМІ пропагандистка заспівала хіт "По полюшку", права на який належать Наталії Лапіній. І стало відомо, що авторка вже давно заборонила любительці Путіна виконувати цю пісню.

відео дня

"У Люби, мабуть, за три з гаком роки не з'явилося нового хіта, тому вона, не маючи документа про передачу авторських прав, співає мою пісню "По полюшку". Усі інші артисти платять за це - її співав і Дава, і ансамбль "Лейся, песня", і дует "Римские", і співак Акмаль. Ні з ким із них у мене проблем немає. Тільки від Успенської за три роки не побачила ні рубля. Жодної копійки я не отримала за те, що вона співає "По полюшку" на всіх фестивалях, преміях, сольниках і корпоративах, у яких бере участь. Крім образ з боку зірки та її директора, за три з гаком роки я не отримала нічого. У мене вкрадено мільйони рублів!" - заявила Лапіна журналістам.

Тепер авторка пісні погрожує подати до суду на співачку і запевнила, що всі документи готові.

Хто така Любов Успенська?

Любов Успенська - радянська, російська та американська співачка в жанрі шансон. Народилася, виросла і першу популярність, як артистка, здобула в Києві. Попри це активно підтримує РФ у війні з Україною. З 7 січня 2023 року внесена Україною до санкційних списків осіб, "які публічно закликають до агресивної війни, виправдовують і визнають законною збройну агресію РФ проти України, тимчасову окупацію території України".

Любов Успенська - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно з'явилося відео, на якому Любов Успенська була в досить дивному вигляді. Деякі коментатори в соцмережах навіть припустили, що вона п'яна. При цьому путіністка весь час нервово мотала на руку волосся маленької дівчинки.

А також Любов Успенська назвала свою дочку "талановитою тількою", та ще й сказала, що їй пощастило мати таку багату маму. Тетяна, яка сиділа поруч, тільки й могла, що мовчки червоніти, адже Успенській рот закрити було неможливо.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти