StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Софії Ротару окупанти віджали готель у Криму

12 грудня 2023, 11:38
777
Причиною "націоналізації" стала картинка Софії Ротару в соціальній мережі.
У Софії Ротару вкрали нерухомість у Криму
У Софії Ротару вкрали нерухомість в Криму / Колаж Главред, фото villa-sofia.ru, Instagram / sofiarotaru.official

Екс-нардеп-колаборант Олег Царьов, щодо якого в Україні відкрито справу про державну зраду заявив, що у співачки Софії Ротару в Криму відібрали її власність.

Про це зрадник написав на своїй сторінці в Telegram.

Царьов згадав, що 6 грудня співачка, яка не підтримує військовий напад Росії на Україну, опублікувала картинку, як боєць ЗСУ тримає на руках Святого Миколая. "На день Святого Миколая вона опублікувала картинку, де Святий Миколай сидить на колінах у ВСУшника. Думаю, що ніяких сумнівів в тому, на чиєму боці ця артистка, не залишилося", - робить висновок недалекий Царьов.

відео дня

На фото - пост Царьова про Софію Ротару:

Він також додає, що "Держрада" окупованого Росією Криму ухвалила рішення про "націоналізацію її вілли Софії на Ялтинській набережній, пам'ятки архітектури місцевого значення".

"Купила цей особняк Софія Ротару для ведення музичного гуртка для дітей за суму, еквівалентну п'ятсот доларів. За цільовим призначенням об'єкт не використовувала. Зараз продає його, за даними на весну, за 2,5 млрд рублів (приблизно 27,6 млн євро). Правильно, що прийняли рішення про націоналізацію. Давно пора. Кілька років поспіль писав, що це треба зробити", - пишається своїм досягненням колаборант.

Нагадаємо, раніше онук Софії Ротару - Анатолій Євдокименко - дав інтерв'ю західному ЗМІ, в якому зовсім не згадав про Україну і про війну, яку розв'язав Путін.

Нагадаємо, раніше ЗМІ з'ясували, як Софія Ротару допомогла онукові, музиканту Анатолію Євдокименку, покинути Україну під час повномасштабної війни. Відомо, що його перша спроба втекти провалилася.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти