StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я маю 100% проблеми постійно": Зеленська поскаржилася на нічні складності

12 жовтня 2023, 12:26оновлено 26 жовтня 2023, 17:33
1500
Перша леді України розповіла, як бореться з поганою якістю сну під час війни.
Олена Зеленська, перша леді України
Олена Зеленська розповіла про свої проблеми зі сном / колаж: Главред, фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Повномасштабна війна негативно позначилася на психіці кожного українця - постійний стрес і тривожність в перспективі призводять до більш серйозних наслідків, які вже, на жаль, неможливо усунути таблеткою "валер'янки".

І перша леді України - не виняток. У своєму інтерв'ю для ICTVОлена Зеленська зізналася, що погано спить. "Я маю 100% проблеми зі сном постійно", - розповіла вона.

Важлива частина її роботи, як першої леді, під час війни присвячена саме підтримці ментального здоров'я українців, тому і про свої проблеми Зеленська вирішила заявити відкрито. Вона зізнається - як і всі люди, вона часом порушує правила, а гігієна її сну часто залишає бажати кращого.

відео дня

Втім, перша леді налаштована оптимістично: вона визнає свої проблеми зі сном, залишилося лише налагодити систематичну роботу над цим питанням.

"Я вже прочитала книжку про сон. Я вже на наступному етапі – треба зробити домашнє завдання по цій книжці й усе-таки свою гігієну сну довести до ладу. Але я вже можу цю історію тримати під контролем, тобто я вже розумію, чому і як із цим справлятися. Не завжди, чесно скажу, роблю все правильно, тому що, як ми всі іноді, відкладаю щось на потім. Але я вже розумію, у чому проблема. І це мені допомагає", - розповіла дружина гаранта.

Раніше Олена Зеленська вразила стильним образом - перша леді України знялася для популярного іспанського видання в незвичайному аутфіті, який підкреслив її жіночність.

Також стиліст першої леді, засновниця українського бренду Gunia Project Наталія Каменська, розповіла, в якому вбранні Олена Зеленська зустріне перемогу над країною-агресором.

Інші новини про Олену Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти