StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Ларса Фон Трієра діагностували невиліковну хворобу

8 серпня 2022, 23:01
Цю хворобу, на жаль, так і не навчилися лікувати, навіть в сучасному світі.
Ларс Фон Трієр
Ларс Фон Трієр / Instagram

Ларсу фон Трієру, відомому і неоднозначному датському режисерові, поставили діагноз хвороби Паркінсона.

У заяві, опублікованій в понеділок, Zentropa, яку фон Трієр заснував в 1992 році разом з продюсером Пітером Албеком Дженсеном, повідомляється, що режисер знаходиться "в хорошому настрої і лікується від своїх симптомів", поки він завершує майбутній останній сезон своєї телевізійної трилогії, пише The Guardian.

Прем'єра "виходу Королівства" відбудеться на Венеціанському кінофестивалі в серпні, і фон Трієр візьме участь в обмежених заходах для преси.

відео дня

В інтерв'ю Ксану Бруксу з Guardian в 2018 році фон Трієр пояснив своє тремтіння рук антидепресантами і відмовою від алкоголю.

"Я працюю над своїм алкоголізмом, і це добре", - сказав він. У мене був восьмимісячний період, коли я не пив, і скоро я знову до цього повернуся. Але у мене є алкогольний "інструмент", який я використовую, коли потрібно. І якщо у мене буде дійсно сильний напад паніки, це єдине, що допоможе".

читайте такожЛарс фон Трієр зніме порно про християнські церкви

Фон Трієр залишається одним з найбільш суперечливих режисерів, що працюють сьогодні. Його маніфест "Догма 95", складений такими людьми, як Томас Вінтерберг, зробив революцію в артхаусному кіно завдяки своїй безкомпромісній прихильності автентичності.

Чорний гумор, що лежить в основі більшої частини його робіт, а також його конфронтаційний підхід до гендерних відносин завоювали йому як відданих шанувальників, так і пристрасних недоброзичливців.

Нагадаємо, раніше український актор Руслан Пахомі, який брав участь у зйомках четвертого сезону серіалу "Кріпачка", пішов зі зброєю в руках захищати Україну від ворога.

Хлопець вступив до лав ЗСУ, а перед цим з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був у теробороні. Тепер він стоїть на сторожі безпеки держави в рідній Одеській області. Про це повідомляє "Суспільне", журналісти якого поспілкувалися з актором прямо в окопі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти