Від фантастики до поезії: ТОП-6 книг від Тараса Стадницького

3 червня 2020, 14:35
Артист української команди КВК та Ліги Сміху Тарас Стадницький поділився власним списком улюблених книжок.
Тарас Стадницький
Тарас Стадницький / Новий канал

Артист Тарас Стадницький, більше відомий як Володька з команди VIP Тернопіль, поділився списком улюблених книг. Гуморист розповідає, що він любить читати. Каже, як має хвилинку, то одразу береться за книгу.

Актор, який нещодавно відвідав Новий канал, представит свій власний рейтинг книжок Главреду, і прокоментував кожну з них.

"Мій рейтинг очолює Стівен Кінг. Його історії вражають!", – розповідає Тарас.

відео дня

Зелена миля, Стівен Кінг

Автор запрошує читачів в моторошний світ тюремного блоку смертників, звідки йдуть, щоб не повернутися. Тут відкриваються двері останнього пристановища для тих, хто переступив не тільки людський, а й Божий закон.

"Вважаю, що він пише не про жахи, а про життя. Власне, про це йдеться у книзі Зелена миля", – розповідає гуморист.

Чоловік на ім’я Уве, Фредерік Бакман

Дебютний роман Фредеріка Бекмана, шведського журналіста, блогера та письменника. Після публікації англійською в 2013 році книга увійшла до списку бестселерів New York Times .

"Недавно відкрив для себе цього автора. Тому рекомендую прочитати історію про сварливого чоловіка Уве. А ще раджу книгу Моя бабуся просить її вибачити", – каже Тарас.

Моя бабуся просить її вибачити,Фредерік Бакман

"Книга, яку не просто читаєш, а яка занурює тебе в абсолютно інший світ. Цей роман Бакмана тільки в Швеції був проданий накладом більше 500 000 штук. Думаю тому, що книга розповідає про дитину всередині кожного з нас. Нечасто твір може бути одночасно смішним і зворушливим, коли ти зі сліз переходиш у сміх", – розповідає актор.

Тарас Стадницький із VIP Тернопіль на Лізі Сміху
Тарас Стадницький із VIP Тернопіль на Лізі Сміху / Instagram

Спершу кажи НІ, Джим Кемп

Якщо ви повернулися із чергових переговорів з відчуттям, що уклали взаємовигідну угоду, – задумайтесь. Вам пообіцяли максимально можливе, ви трохи попустили, але очікуєте на перемогу в достроковій перспективі? Шкода, та ви спокусилися на невигідний компроміс. Тренер з переговорів Джим Кемп у своїй книзі формулює 33 правила ведення перемовин, вчить, як покроково спланувати дії на папері. Він пояснює, чому варто спершу сказати неочікуване ні партнерам.

Тарас Стадницький на шоу Хто проти блондинок
Тарас Стадницький на шоу Хто проти блондинок / Новий канал

"Автор дає класні інструменти професійного переговорника. Джим Кемп розповідає не лише про бізнесові переговори, а й родинні та сімейні. Раджу всім прочитати!", – наголосив він.

Меланхолії, Юрко Іздрик

Книжка Юрка Іздрика, яка пульсує живими емоціями. Тут стільки любові, скільки може вмістити серце чоловіка, яке вміє відчувати біль і красу однаково гостро.

"Поезія, що не ховається в холодні слова, а ловить моменти життя. Дотепер не можу зрозуміти, як Юрко залишається таким поетичним в цьому всьому індустріалізмі та комп’ютеризації?!", – із захватом каже актор.

Тореадори з Васюківки, Всеволод Нестайко

Важко знайти в нашій літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як ця неперевершена книга Всеволода Нестайка, якого часто називають Гоголем сучасної української дитячої літератури. Недаремно Тореадори з Васюківки перекладені двадцятьма мовами і внесені до Особливо Почесного списку Андерсона, як один з найвидатніших творів світової літератури для дітей.

"Тореадори з Васюківки мають прочитати всі. Незалежно від віку та статусу читача!", – впевнений Стадницький.

Нагадаємо, що раніше Олег Кензов із Кохання на Виживання порадив почитати свої улюблені книжки.

А Алла Костромічева продемонструвала, що моделі читають дуже складні книжки, і мають бути дуже розумними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти