StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

TAYANNA зізналася, що сталося з її сином після спілкування з батьком-росіянином

5 березня 2024, 02:00
Співачка поділилася, що не наполягає на спілкуванні сина Даніеля з батьком-росіянином через його тривожність із цього приводу.
Татьяна Решетняк
Тетяна Решетняк розповіла про тривожність сина/ колаж: Главред, фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak/

Українська співачка Тетяна Решетняк (TAYANNA) розповіла про спілкування її сина Даніеля з батьком-росіянином Єгором Глібом.

Співачка зазначила, що Даніель, якому вже 11 років, дуже рідко бачиться з рідним батьком і він ніколи не проявляє ініціативу для зустрічей і спілкування. А раніше в хлопчика навіть починалася тривожність через їхні зустрічі.

відео дня

"Зараз спілкується з татом. У нас батько "перелітний птах": на деякий період з'являється, а потім зникає. У дитини є травма, коли він з'являється. У нього востаннє, коли з'явився тато, він пішов до школи і в нього стався напад тривожності, він почав задихатися. З цього боку я сиджу й іноді думаю, чи варто йому взагалі спілкуватися з батьком, чи не варто", - поділилася TAYANNA з проектом "Ближче до зірок".

І щоб у сина не було травми, вона його всіляко підтримує і не наполягає на спілкуванні з батьком.

"Я намагаюся просто йому говорити, що чини так, як ти відчуваєш. Хочеш бачитися - йди, хочеш писати - пиши, не хочеш - я не змушую", - додала Решетняк.

Хто така Тетяна Решетняк

Тетяна Михайлівна Решетняк, більш відома під псевдонімом TAYANNA, - українська співачка та автор-виконавець. Екссолістка гурту "Гарячий шоколад". Учасниця конкурсу "Голос країни" та національного відбору України на "Євробачення" 2017 і 2018 років.

Нагадаємо, Tayanna вирішила відкрити для шанувальників завісу таємниці, якою вкрите її особисте життя, і показала фото із загадковим чоловіком.

Додамо, раніше співачка Tayanna показала купе з тарганами і непривабливим інтер'єром у "нових" поїздах Укрзалізниці.

Читайте більше про Тетяну Решетняк:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти