Tayanna презентувала ексклюзивний проект Жіноча сила

9 жовтня 2020, 19:22
Українська співачка Тетяна Решетняк, яка виступає під псевдонімом Tayanna, презентувала свій новий незвичайний проект.
TAYANNA
Tayanna - Жіноча сила / Instagram

Українська співачка Tayanna в кооперації з геніальним продюсером Аланом Бадоєвим представили новий незвичайний проект.

П'ять емоцій фантастичної жінки, п'ять відтінків її абсолютної ейфорії, п'ять історій душевної реінкарнації крізь лінзу об'єктива Алана Бадоєва

"За весь час, який ми співпрацюємо з Tayanna я зрозумів для себе просту істину, вона, як співачка, стала узагальненим жіночим образом, якого давно не було в Україні. Вона - більше, ніж просто голос, вона - більше музику в класичному її розумінні. Тому, створюючи унікальний проект для Apple Music, ми вирішили відмовитися від звичного йому формату live-виступу і повернутися до жанру "відео портрет", застосовуючи новаторський підхід на знімальному майданчику", - пояснив режисер і продюсер співачки Алан Бадоєв.

відео дня

Незважаючи на шалену вимогливість Бадоєва до роботи під час зйомок, на цей раз відео процес був побудований на повній імпровізації - дії, народженій в кадрі в момент "тут і зараз", що виглядало природно і органічно.

Кожен портрет, кожна пісня відповідає за різний емоційний стан головної героїні, а Tayanna стає для режисерської групи центром емоційної виразності, на якому шикуються всі мізансцени проекту:

  1. Портрет Жіноча сила - це стан душі, коли ти відчуває підтримку і любов навколо себе, коли вона сповнена позитивною енергією і силою, коли готова випромінювати світло і ділитися ним зі світом.
  2. Портрет Ейфорія - емоційний стан, коли твої почуття змішані, але в той же час настільки сильні, що немає можливості їм протидіяти. У такі моменти для мене настає ейфорія, в якій я просто розчиняюся.
  3. Портрет Плачу й сміюся - тонке і глибоке почуття, коли ти хочеш плакати і сміятися поруч з людиною, яка йде з тобою пліч-о-пліч.
  4. Портрет 100 днів - в цьому портреті хотілося якомога яскравіше показати стан душі в моменти смутку і психологічного болю, з якого ти черпаєш сили і енергію продовжувати жити далі.
  5. Портрет Вийди на світло - це портрет створений саме для тих, хто хоча б один раз в житті заблукав. Заблукав у собі, серед думок, в нав'язаних соціумом досягненнях і бажання не бути собою. Світло завжди в тобі - просто знайти його!

16 жовтня відео портрети "Жіноча сила" будуть представлені на офіційному YouTube-каналі співачки. І рівно через тиждень Tayanna представить слухачеві головний сингл цієї осені "Плачу і сміюся".

Поки що кліп Tayanna Жіноча сила доступний тільки на AppleMusic

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти