StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сини Памели Андерсон розповіли, як на її кар'єру вплинуло інтимне відео з їхнім батьком

1 лютого 2023, 19:04оновлено 1 лютого 2023, 22:24
Сини зірки, Брендон і Ділан, сказали, що кар'єра Памели Андерсон "пішла під укіс" після того, як її секс-відео з їх батьком виявилося в мережі.
Андерсон, Томмі Лі
Сини Памели Андерсон, як на її кар'єру вплинуло інтимне відео з їхнім батьком Томмі Лі / колаж фото https://ua.depositphotos.com

Брендон і Ділан, сини легендарної актриси Памели Андерссон від шлюбу з культовим музикантом, барабанщиком Mötley Crüe, розповіли, що її кар'єра провалилася після того самого секс-відео. Про це пише Daily Mail.

І вони висловилися з приводу міні-серіалу Hulu 2022 року "Пем і Томмі", який якраз розповідає цю історію і оповідає про відносини Памели Андерсон і її чоловіка Томмі Лі,.

25-річний Ділан сказав, що, на його думку, серіал (роль Андерсон виконала Лілі Джеймс), був без смаку знятий.

"Навіщо згадувати щось20-річної давності, що, як Ви знаєте, когось образило? Найгірший етап її життя і створення з цього комедії не мали сенсу", — сказав він.

А 26-річний Брендон сказав, що хотів би, щоб його 55-річна мати "заробила гроші", погодившись ліцензувати секс-відео.

"Вона заробила б мільйони доларів, якби просто підписала клаптик паперу. Натомість вона сиділа навколо і спостерігала, як її кар'єра розчиняється в повітрі. Вона була в боргах більшу частину свого життя", — заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що американська співачка барбадоського Походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

До того американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-Рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти