StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Сини Майкла Джексона після довгої перерви з'явилися на публіці

30 серпня 2023, 12:47оновлено 30 серпня 2023, 17:11
1187
Сини Майкла Джексона виросли і перетворилися на дорослих красенів.
Майкл Джексон
Майклу Джексону днями могло виповнитися 65 років / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Двоє синів Майкла Джексона, Принс і Бланкет, виглядали невпізнанними на фотографії під час рідкісної прогулянки в Лас-Вегасі у вівторок, в день, коли їх покійному батькові виповнилося б 65 років.

26-річний Прінс і 21-річний Бланкет (справжнє ім'я Принц Майкл Джексон II) були помічені в курортному готелі і казино Mandalay Bay після відвідування шоу Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil, пише The Daily Mail.

Шоу засноване на найкращих хітах Джексона і включає акробатику, танці та візуальні ефекти, які занурюють глядачів у його музику.

відео дня

Фото дорослих синів поп-короля можна подивитися тут

На шоу Принс носив сіру футболку, сині джинси та синю бейсболку. Він також носив добре підстрижену коротку бороду. Тим часом Бланкет, якого рідко бачать на публіці, носив повсякденну чорну сорочку з відповідними штанами та взуттям.

Їх батько-співак Майкл, який випустив мегахіти Thriller, Beat It і Billie Jean, помер у червні 2009 року у віці 50 років після гострої інтоксикації пропофолом і бензодіазепіном в своєму будинку в районі Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що племінник легендарного музиканта Майкла Джексона, Джафар, зіграє його в біографічному фільмі від маститого режисера Антуана Фукуа.

Раніше також стало відомо про те, що багато хто вважає смерть і поховання артиста однією величезною містифікацією, і вірять, що він все ще живий. Однією з прихильників цієї теорії є Перл Джуніор, американська журналістка, яка спеціалізується на розслідуваннях містифікацій.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти