StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Син Меладзе невиліковно хворий - ЗМІ

26 вересня 2022, 12:34оновлено 26 вересня 2022, 16:05
Виявилося, що діагноз синові Меладзе поставили ще у віці 3 років.
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе / instagram.com/ververa

Син Костянтина Меладзе, якого назвали на честь його брата Валерія, невиліковно хворий.

Як повідомили російські ЗМІ, колишня дружина Меладзе Яна Сум зізналася, що в три роки маленькому Валерію поставили діагноз "аутизм". Як з'ясувалося, коли хлопчикові виповнилося 3 роки, він став різко втрачати набуті мовні навички.

"Вирок лікарів став для подружжя справжнім ударом. Яна Сум самостійно виховувала дитину, поки її батько місяцями їздив на гастролі і заробляв гроші на лікування", - повідомляють ЗМІ.

відео дня

"Це був розстріл, після якого тобі сказали жити далі. Це важке захворювання, воно ніяк не лікується, а тільки коригується. Йдеться важкій формі аутизму у нашого малюка. Таких дітей навчати можна, але тих, хто зіткнувся з подібною проблемою, пробирає почуття страху, безпорадності і сорому", — зізналася Сум.

На сьогоднішній день синові Меладзе 17 років. Він як і раніше живе разом з матір'ю. Композитор особливо оберігає особисте життя єдиного сина, лише зрідка в пресі з'являються знімки або хоч якась інформація.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що музичний продюсер Костянтин Меладзе зараз опинився у вирі світських плітокhttps://stars.glavred.info/ochen-perezhivayu-konstantin-meladze-prokommentiroval-razvod-10411001.html. Йому приписують розлучення з його нинішньою дружиною, екс-учасницею групи ВІА Гра Вірою Брежнєвою.

Пліткарі стверджують, що вони розійшлися ще влітку 2022 року через зради продюсера. Іронічно, але саме його невірність стала причиною закінчення попереднього шлюбу Меладзе з Яною Сум.

Він кілька років зраджував їй з Вірою Брежнєвою, і після їх офіційного весілля в 2015 році українській співачці передрікали, що їх шлюб закінчиться тим же.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти