StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зжеремо один одного": путіністка Валерія висловилася про розлучення з Пригожиним

4 червня 2024, 09:36
6744
Путіністка Валерія розповіла, як усі друзі вважали, що вона з Йосипом Пригожиним довго не проживе.
Валерія, Йосип Пригожин
Співачка Валерія зробила зізнання про стосунки з чоловіком / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російська співачка Валерія, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, вирішила висловитися щодо розмов про її розлучення з чоловіком Йосипом Пригожиним.

В інтерв'ю для росЗМІ Леді Mail.ru. любителька Путіна заявила, що вона та її чоловік за знаком зодіаку Овни, але вони змогли ужитися разом.

відео дня

"Коли ми зустрілися з моїм чоловіком, і щойно ми виявили, що ми два Овни, всі говорили: "О, два Овни ніколи не уживуться разом! Це вогняні знаки, вони занадто енергійні, активні, тобто, що ми зжеремо один одного", - сказала путіністка.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Валерія не стрималася і розповіла про інтимне життя з відомим продюсером Йосипом Пригожиним. Співачка поскаржилася, що він готовий був іти на все заради популярності дружини.

А також продюсер-путініст і чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин вирішив "насипати" на адресу Лайми Вайкуле та інших артистів, які виступають проти країни агресора.

Читайте більше про Валерію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти