StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Та кому ви потрібні взагалі": Путініст Пригожин "наїхав" на Лайму Вайкуле

27 листопада 2023, 08:51
Досвідчений продюсер-путініст Йосип Пригожин вирішив "насипати" на адресу Вайкуле та інших артистів, які виступають проти країни агресора.
Вайкуле, Пригожин
Вайкуле, Пригожин / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарна прибалтійська естрада співачка Лайма Вайкуле, яка активно підтримує Україну і засуджує війну, яку розв'язала РФ проти нашої країни, заявила, що зараз ні за яких обставин не поїде виступати в країну-агресор. За що на неї і напав у російській пропагандистській пресі відомий путініст і музичний продюсер Йосип Пригожин.

Спершу він спробував переконати росЗМІ і їх читачів, що Вайкуле нібито нікому не потрібна. Найабсурдніше, що він порадив співачці розбиратися зі своєю країною, а в чужу їй Росію "не лізти". Заодно Пригожин вирішив "насипати" і іншим артистам, які виступають проти країни агресора.

"Та кому ви потрібні взагалі? Вже час навіть минув, вже нові люди прийшли на всі їхні місця, інші артисти. Чесно? Я не очікував. Вона завжди була такою делікатною жінкою, вона завжди уникала гострих кутів, а сьогодні її кудись взагалі занесло. Хочеться запитати: Хто ви такі, щоб ви вказували нашій країні, хто і що повинен робити? Хто ви такі, блін? Ви краще розберіться зі своїми керівниками, які влаштували свавілля в 2014 році на в'їзд зірок, скасування культури і скасування конкурсу "Нова хвиля". Ви краще з цим розберіться, ви розберіться зі своїми, до нас лізти не треба. Росія нікому нічого не винна, тому що ви користувалися всіма благами РФ, глядацькою аудиторією, заробляли гроші", – розплювався жовчю Пригожин.

відео дня

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле розкрила подробиці особливих стосунків із Софією Ротару - вона спростувала чутки про те, що між ними є конфлікт, через який Софія Михайлівна не бажає контактувати.

Також співачка розсекретила, де ховається Віра Брежнєва - фанати колишньої Віагри стурбовані тим, що вона і її сім'я зникли з інформаційного простору.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилітала в країну-агресор РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким гуморист Максим Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти