StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька розповіла, як закрутився роман з її чоловіком-військовим

18 березня 2024, 11:54оновлено 18 березня, 13:18
Соломія Вітвіцька розповіла, як повномасштабне вторгнення докорінно змінило її особисте життя і подарувало кохання з військовим.
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька розповіла про особисте життя / колаж: Главред, фото: instagram.com/solomiyavitvitska/

Наприкінці лютого ведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька вперше показала свого коханого - військовослужбовця Олексія.

Ексклюзивно в проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" ведуча розповіла про знайомство з коханим, стосунки на відстані та пропозицію руки і серця.

Учора на телеканалі "1+1 Україна" показали третій епізод проекту "Пісня мого життя" з ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, які асоціюються в них із певним важливим періодом життя, а українські артисти виконують їх на сцені. Зірки мають вгадати - хто яку пісню замовив і з якою історією вона може бути пов'язана. У цьому епізоді з'явилися телеведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька, співак і військовий Віталій Козловський, актори Артемій Єгоров і Ксенія Мішина.

відео дня

Соломія Вітвіцька замовила пісню "Вільна" у виконанні Тіни Кароль та Юлії Саніної. Телеведуча розповіла, що ця пісня асоціюється в неї з початком нової глави в особистому житті, і з подорожжю з подругами до Одеси.

"Я якраз розлучилася, мої подруги в цій подорожі на той період теж були вільними. Тому "Вільна" стала саундтреком цієї поїздки. Пісня така життєствердна: "Я не боюся, тепер я вільна". І вона дуже відгукувалася мені в той момент. Все одно, розлучення - це складний етап у житті кожної людини. Саме рішення дається непросто, а потім пережити цей момент непросто", - розповіла Соломія.

Однак ведуча переконана, що розлучення - це певний етап, який призводить до чогось нового, у випадку Соломії - до нового кохання. Нові почуття з'явилися в несподіваний момент - під час повномасштабного вторгнення, коли ведуча активно допомагала військовим. Одного разу їй написав і Олексій із запитом про допомогу для його батальйону.

"Зараз моє вже серце не вільне, обранця звати Олексій, він служить у ЗСУ. І якраз це нас і привело, бо до повномасштабної війни ми бачилися, можливо, двічі на днях народження спільних друзів, але в принципі не спілкувалися. Коли його підрозділу були потрібні генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтера. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно перебуваю на зв'язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, я його підрозділу та іншим привозила допомогу.

Любов - це те почуття, яке нас окрилює, надихає і невідомо ніколи, де ти його зустрінеш. Передбачити нічого неможливо, але так сталося. Ми нічого не планували, але почуття загорілося", - доповнює ведуча.

Нині з коханим Соломія спілкується в меседжерах або через відеозв'язок, особисті побачення трапляються не часто.

"У нього було 2 важкі контузії, коли він повернувся на ротацію, то проходив лікування. За рішенням ВЛК (військово-лікарська комісія) - відпустка. Лікарі рекомендували термальні води, ми обрали Закарпаття. У нас була просто можливість побути разом. І я зараз розумію багатьох українок - дуже важко, жити на відстані, особливо коли все ще в такому, цукерково-квітковому періоді. Дуже чекаю його з перемогою додому і сподіваюся, що вона якомога скоріше", - каже Вітвіцька.

Повний епізод за посиланням: https: //www.youtube.com/watch?v=zNAujVxppfE

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проекту - FILM.UA Group.

Саундтреком самої програми "Пісня мого життя" стала пісня "Говори" співачки Марти Ліпчей, і завдяки ініціативі Марти в проекті з'явилася особлива благодійна рубрика під назвою "Мрія заради життя". У ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають усю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті або бачили війну на власні очі. У кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики - і для них це часто справжні дива, які допомагають здійснити їхні мрії.

Дивіться "Пісню мого життя" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

Хто така Соломія Вітвіцька?

Українська телеведуча, журналістка, ведуча проєкту "ТСН" на телеканалі 1+1, повідомляє Вікіпедія.

Додамо, нещодавно Соломія Вітвіцька розповіла про причину, через яку демобілізувався її колишній чоловік Влад Кочатков.

А також Соломія Вітвіцька показала фото, на яких позує з братом-красенем у кафе. Затишні кадри журналістка прикрасила емодзі сердечок і поцілунків.

Читайте більше про Вітвіцьку:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти