StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соліст Maneskin кардинально змінив імідж

7 січня 2023, 19:48
Соліст Maneskin Даміано Давид позбувся довгого волосся - поголив голову. Фанати порівняли його з репером Емінемом (справжнє ім'я - Маршалл Брюс Метерс)
Давид
Даміано Давид / скріншот з відео, Instagram

Фронтмен італійської рок-групи Maneskin (переможець Євробачення-2021) Даміано Давид здивував фанатам новим іміджем. Відповідну фотографію він виклав у Instagram.

"Не роби вигляд, що не знаєш", – підписав новий пост виконавець.

23-річний музикант багато років носив довге волосся, яке належить мати кожному рокеру, але днями він постригся дуже коротко - під машинку.

На знімку Давид позував у шкіряних штанах, щедро демонструючи фоловерам свої татуювання. Фанати відразу відзначили - дуже незвично бачити Даміано без шевелюри. І що взагалі він став дуже схожий на легендарного репера з США Емінема (справжнє ім'я - Маршал Мезерс)

Давид

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що італійська рок-група Maneskin (переможці Євробачення-2021) потрапила в скандал, коли на концерті в Бостоні, США, соліст колективу Давида Даміано роздягнувся до трусів, а потім безсоромно пройшовся ногами по українському прапору.

"Його поведінка на сцені жахає кожного разу. Поки весь світ вшановував пам'ять жертв Голодомору, він того ж дня обмотується українським прапором як банним рушником, ходить по ньому і жбурляє його. Багато публічних речей на знак підтримки нашої країни не звільняють його від відповідальності", – саме так був підписаний ролик.

До того легендарна голлівудська актриса Шерон Стоун (яка прославилася головною роллю в еротичному трилері Пола Верховена "Основний інстинкт") вирішила продемонструвати гостям Каннського фестіфаля свою підтримку Україні у війні проти Росії.

Стоун одягла сині штани, блузку, жакет, а також взула туфлі в колір всього образу. Опинившись перед об'єктивами фотографів, Стоун розстебнула жакет і показала жовту підкладку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти