StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соліст-іноземець TVORCHI пояснив, чому не втік з України після початку вторгнення

26 грудня 2022, 12:30
Учасник групи TVORCHI, нігерієць Джеффрі Кенні зізнався - категорично не хотів тікати з України, коли Росія почала повномасштабне вторгнення.
Творчи, Кенні
Соліст-іноземець tvorchi пояснив, чому не втік з України після початку вторгнення / Колаж фото УНІАН та скріншот з відео

Учасник поп-групи TVORCHI (громадянин Нігерії) Джеффрі Кенні відверто зізнався, що не хотів тікати з України, коли Росія почала повномасштабне військове вторгнення в нашу країну 24 лютого. Про це він розповів в інтерв'ю в шоу Олени Кравець.

Кенні каже - для того, щоб заспокоїти батьків, які просили його негайно повернутися в рідну Нігерію, артист поїхав туди на тиждень, після чого повернувся в Україну.

Музикант каже, що йому не хотілося залишати фанатів, групу і справу свого життя – пісенну творчість. Сам Кенні живе в Україні майже десятиліття, вивчив українську мову і здобув освіту.

"Коли все почалося, мої батьки дуже панікували. Вони зараз в Нігерії, вони говорили: "Джеффрі, ти не знаєш, що таке війна". Я говорив: "Заспокойтеся, поки все спокійно". Я поїхав на один тиждень і повернувся назад", - розповів він.

Хто представить Україну на Євробаченні 2023

17 грудня пройшов фінал Нацвідбору, завдяки якому стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2023 - гурт TVORCHI (у складі Джеффрі Кенні та Андрія Гуцуляка).

За право стати представником боролися 10 учасників, серед яких — Moisei, OY Sound System, Demchuk, Jerry Heil, Fiinka, Krutь, Tember Blanche, Angelina, 2tone.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти