StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Софія Ротару відреагувала на раптову кончину Ніни Матвієнко

8 жовтня 2023, 19:19
Смерть Ніни Митрофанівни залишила незгладимий слід на душах багатьох українців.
Ніна Матвієнко, Софія Ротару
Ніна Матвієнко померла - Софія Ротару вшанувала пам'ять співачки / колаж: Главред, фото: instagram.com/tonya_matvienko, instagram.com/sofiarotaru.official

Українська сцена сьогодні втратила унікальну артистку - пішла з життя Ніна Митрофанівна Матвієнко. Смерть 75-річної співачки стала для всіх несподіванкою.

Вже відомо, де і коли "душа української пісні" знайде спокій. А поки в соціальних мережах шанувальники таланту Ніни Митрофанівни діляться своїми спогадами про неї, а також висловлюють родині артистки слова співчуття.

До тих, хто у скорботі, приєдналася і ще одна легендарна співачка - Софія Ротару. У цей важкий для української музики день всі були небагатослівними, і вона - не виняток.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, запозичене у Тоні Матвієнко - доньки Ніни Митрофанівни. Поверх чорно-білого кадру вона залишила лише два слова: "Світла пам'ять...", і емодзі розбитого серця.

Софія Ротару відреагувала на раптову кончину Ніни Матвієнко
Ніна Матвієнко померла - Софія Ротару вшанувала пам'ять співачки / instagram.com/sofiarotaru.official

Раньше померла мама Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна. Їй було 76 років. Жінка, яка виховала українську музичну легенду, пережила сина на 8 років.

Також стало відомо, що у віці 61 року помер відомий український модельєр Петро Сорокін. Він був засновником і власником однойменного бренду, який спеціалізувався на створенні жіночого одягу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти