StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Софія Ротару перебуває з онуком-утікачем у США - росЗМІ

14 червня 2024, 19:05
359
РосЗМІ не можуть пережити, що Софія Ротару підтримує Україну і почали писати, що артистка перебуває у США.
Софія Ротару
РосЗМІ розпустили чутки про Софію Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Українська легендарна співачка Софія Ротару, яка багато років працювала в країні-окупанті РФ, але з початку повномасштабної війни підтримала Україну, рідко з'являється в соцмережах.

У серпні 2022 року артистка публічно показала свою позицію і відкрила збір на потреби ЗСУ. Також вона зазначила у своїх соцмережах, що перебуває у своєму будинку під Києвом.

Продюсер Леонід Дзюник, у коментарі для росЗМІ, заявив, що співачка перебуває у США. Незрозуміло звідки в нього така інформація, але російські пропагандисти швидко рознесли новину на своїх сайтах і пабліках.

відео дня

"Вона виїхала, живе в Америці, але продовжує залишатися громадянкою України", - заявив путініст.

Зазначимо, онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко втік з України ще до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в США, тому росЗМІ вирішили, що артистка вирушила до нього.

А ось рідна сестра співачки Ауріка Ротару нещодавно розповіла, що Софія перебуває у своєму особняку під Києвом. Також важливо зазначити, що Софія Ротару транслює у своїх соцмережах злочини російських окупантів в Україні, тому точно обірвала всі зв'язки з країною-терористом.

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Софія Ротару вийшла на зв'язок із прихильниками і привітала українців із Днем вишиванки. Вишиванка завжди була важливим елементом сценічних і повсякденних образів співачки, тому про важливість традиційного українського вбрання Софія Михайлівна знає дуже добре.

А також син Софії Ротару Анатолій Анатолій показав, який зараз вигляд має його мама і привітав її зі святом. На знімку 76-річна артистка зазнімкована на дивані в яскравій сукні та в темних окулярах, вигляд Ротару має просто чудовий.

Читайте більше про Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти