StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Утримувала коханців" Сосєдов знову позаздрив Пугачовій

6 грудня 2022, 21:22
Скандальний критик Сосєдов швидко перевзувся щодо Алли Пугачової і тепер у всю критикує її.
Алла Пугачова, Сергій Сосєдов
Алла Пугачова, Сергій Сосєдов / скріншот

Єдиний російський музичний критик Сергій Сосєдов, який не гребував участю в українських розважальних шоу, знову взявся за співачку Аллу Пугачову, яка засудила війну Росії проти України.

Зокрема, Сосєдов прокоментував фразу про те, що Пугачова свого часу "містила Радянський Союз".

"Нічого дурнішого неможливо собі придумати, вона, мабуть, зовсім вижила з розуму. Коли господь хоче покарати людину, він позбавляє його розуму. "Утримувала Радянський Союз — вона взагалі в своєму розумі? Сама фраза дурна. "Я вносила вклад" якщо тільки. Та й який ти внесок вносила? Кого ти утримувала? Ти утримувала своїх коханців, чоловіків, ось кого могла утримувати, але ніяк не Радянський Союз", - не приховуючи заздрості щодо можливостей Пугачової для "коханців", засмучується Сосєдов, якого цитує телеграм-канал "Зоряний пил".

відео дня

У той же час критик, який прославився завдяки українським талант-шоу вважає, що це її "утримувала країна, концертна організація, в якій вона працювала". "Я б у неї запитав, де вона працювала, і у її роботодавця запитав, яка у неї була зарплата, гонорари які — це до питання, хто кого утримував. А взагалі утримували їх глядачі, які ходили на їхні концерти. Дурні, звичайно, що ходили, тому що ходити там нема на що було, це не той рівень майстерності і артистизму, на який треба ходити", - говорить критик, який ще зовсім недавно оспівував талант Пугачової.

Нагадаємо, раніше співачка Лайма Вайкуле, у якої підозрювали рецидив раку, останнім часом вкрай рідко дає концерти. Також артистка рідко говорить про своє здоров'я.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала з новою зачіскою.

Останнім часом вона ходила виключно в головних уборах, тому шанувальники і запідозрили, що до неї повернувся рак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти