StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У США готуються зробити заяву про зникнення Бейонсе

7 червня 2024, 10:29оновлено 7 червня, 13:36
1819
Пара Бейонсе і Джей Зі зникли з публічного простору через свого товариша.
Бейонсе та її чоловік зачаїлися через сексуальний скандал
Бейонсе та її чоловік зачаїлися через сексуальний скандал / Колаж Главред, фото Instagram/beyonce

Музична індустрія ось-ось опублікує повідомлення про зникнення Бейонсе.

Як повідомляє Page Six, ветерани бізнесу кажуть, що суперзірка з нез'ясовних причин пішла в самоволку.

А інсайдери шепочуться, що це може бути тому, що вона та її чоловік Джей-Зі нервують через великий сексуальний скандал репера Дідді. Повідомляється, що вони не хочуть привертати увагу до своєї давньої дружби з опальним магнатом хіп-хопу.

відео дня
У США готуються зробити заяву про зникнення Бейонсе
Бейонсе/ Инфографика Главред

"Це мав би бути час Бейонсе, адже лише два місяці тому вийшов її довгоочікуваний кантрі-альбом. І все ж її ніде не видно. Альбом провалюється, а пара не насолоджується загальною увагою", - сказало шоковане джерело.

Хто така Бейонсе

Бейонсе - американська співачка в стилі R'n'B, актриса, танцівниця, музичний продюсер. Будучи дитиною, брала участь у різних вокальних і танцювальних конкурсах, брала участь у шкільній художній самодіяльності. За даними Вікіпедії, Ноулз прославилася наприкінці 1990-х років, будучи солісткою жіночого R&B-гурту Destiny's Child.

У березні 2021 року виконавиця вийшла на перше місце серед жінок за кількістю нагород премії "Греммі", на її рахунку 28 статуеток.

Приблизно за місяць до релізу 29 березня Jay-Z встав на церемонії вручення Греммі і поскаржився, що Бейонсе ніколи не вигравала "Альбом року. Джерело додало, що, хоча приголомшлива платівка, що включає треки з Доллі Партон, Віллі Нельсоном і Майлі Сайрус, далека від провалу, "це безумовно не та міць, про яку всі думали".

У бізнесі ширяться чутки, що "золота" музична пара зачаїлася, оскільки їхнього приятеля Дідді звинувачують у серйозному злочині. У березні в його будинку в Лос-Анджелесі та Маямі провели обшуки співробітники Міністерства внутрішньої безпеки, судячи з усього, у справі про торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі

Нагадаємо, раніше вона виклала низку фотографій, де показала свій новий імідж і навіть сфотографувалася разом зі своїм чоловіком, репером Джей Зі.

Раніше також Бейонсе на своїй сторінці в Instagram, розповіла, з чого починалася її кар'єра. За словами суперзірки, вона починала виступати в перукарні, де працювала її мама. Співачка показувала себе перед клієнтами салону.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти