StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Божевільний гонорар: Бейонсе виступила на відкритті готелю в Дубаї в костюмі українського дизайнера

23 січня 2023, 10:32
Співачка дала концерт вперше за довгий час і здивувала своїх шанувальників новим чином і розміром гонорару.
Бейонсе
Бейонсе / BEYONCE.COM

Американська і популярна співачка Бейонсе дала свій перший повноцінний концерт більш ніж за чотири роки на розкішному курорті в Дубаї для аудиторії запрошених впливових осіб і журналістів.

Американський музичний веб-сайт Pitchfork спочатку повідомив, що співачка виступить на неофіційному відкритті готелю Atlantis The Royal 21 січня, і запросив вибраних гостей на "вихідні, коли ваші мрії стануть вашим пунктом призначення".

У запрошенні згадувалося "перформанс, який буває раз у житті", але не уточнювалося, з яким артистом, пише The Guardian.

Фото Бейонсе в костюмі від українського дизайнера можна подивитися тут.

Це виявилася Бейонсе, яка виконала сет з 19 пісень, включаючи співпрацю зі своєю старшою дочкою, 11-річною Блю Айві, в живому дебюті "дівчата з коричневою шкірою".

Хоча виступ включав живі шоу, він не містив жодного матеріалу з широко відомого альбому Бейонсе "Відродження" 2022 року. Цей альбом мав стати любовним листом до піонерів та спільнот чорної та квір-музики.

Людей на концерті попросили покласти свої телефони в закриті сумки, щоб кадри з заходу не поширювалися. Проте в мережі з'являються кадри, на яких видно, як музиканта підтримує ліванська танцювальна жіноча трупа Mayyas.

Після шоу PR-служба Бейонсе розповсюдила професійні кадри шоу. У прес-релізі сказано, що "це ще не все".

Крім того, стало відомо, що легендарна співачка виступила в костюмі від українського дизайнера Івана Фролова.

За деякими даними, за концерт Бейонсе організатори заплатили безпрецендентний гонорар-24 мільйони доларів.

Нагадаємо, раніше 29-річна британська актриса Джоді Комер, відома по головній ролі в серіалі вбиваючи Єву, була названа найкрасивішою жінкою в світі згідно з принципами золотого перетину.

Золотий перетин являє собою співвідношення, в якому відносини окремих частин предмета і кожної його частини до цілого рівні. Принципом золотого перетину користувалися стародавні єгиптяни при зведенні своїх пірамід, Йоганн Себастьян Бах, коли складав музику, а також Леонардо да Вінчі в написанні своїх картин. Стародавні греки вважали золотий перетин мірилом фізичної досконалості.

Британський пластичний хірург Джуліан де Сільва провів дослідження, в якому вивчав пропорції обличчя популярних жінок-знаменитостей. Так, в п'ятірку найкрасивіших жінок Де Сільва визначивши Зендею (її обличчя відповідає золотому перетину на 94.37%), Беллу Хадід (94.35%), Бейонсе (92.44%) і Аріану Гранде (91.81%).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти