StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Підмітала волосся в перукарні": Бейонсе розповіла з чого починала свою кар'єру і показала фото

17 травня 2023, 15:09
Світова знаменитість Бейонсе поділилася секретними планами, які поки не розкрила.
Бейонсе поділилася планами
Бейонсе поділилася планами / Колаж: Главред, Фото Instagram / beyonce

Американська співачка і зірка номер один Бейонсе, яка нещодавно оголосила про відновлення концертного туру по світу, зробила несподіване зізнання.

На своїй сторінці в Instagram, співачка розповіла, з чого починалася її кар'єра.

За словами супер зірки, вона починала виступати в перукарні, де працювала її мама. Співачка показувала себе перед клієнтами салону.

відео дня

"Хто з вас знав, що моєю першою роботою було підмітання волосся в салоні моєї мами? Група Destiny's Child почала з виступів для клієнтів, поки вони робили зачіску. В її салоні я познайомилася зі стількома заповзятливими жінками. Я на власні очі побачила, як те, як ми дбаємо про волосся, може безпосередньо впливати на їх душі. Я бачила, як вони "одужують" і допомагала багатьом жінкам. Дізнавшись так багато в своїй "подорожі по зачісках", я завжди мріяла продовжити її спадщину. Я не можу дочекатися, коли ви побачите те, що я створила", - заінтригувала співачка.

На фото - маленька Бейонсе в перукарні:

Очевидно, що на шляху - новий проект. Що це може бути - поки неясно. Але очевидно, що це буде щось глобальне та цікаве, як і все, що створює Бейонсе.

Нагадаємо, раніше Бейонсе дала свій перший повноцінний концерт більш ніж за чотири роки на розкішному курорті в Дубаї для аудиторії запрошених впливових осіб і журналістів.

Раніше також британський пластичний хірург Джуліан Де Сільва провів дослідження, в якому вивчав пропорції обличчя популярних жінок-знаменитостей. Так, в п'ятірку найкрасивіших жінок Де Сільва визначив Зендею (її обличчя відповідає золотому перетину на 94.37%), Беллу Хадід (94.35%), Бейонсе (92.44%) і Аріану Гранде (91.81%).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти