StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слідом за Галкіним: Пугачова з дітьми покинула Ізраїль

24 жовтня 2023, 00:14
Тепер сім'я Примадонни возз'єднається в одній з острівних держав.
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Алла Пугачова вивезла дітей з Ізраїлю / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін у перші дні військового конфлікту ХАМАС та Ізраїлю від імені своєї сім'ї заявив, що вони не планують залишати країну, яка стала для них домівкою після від'їзду з країни-окупанта. Комік стверджував, що він, Алла Пугачова та 10-річні двійнята Гаррі і Ліза, залишаються в Ізраїлі, який близький їм по духу.

Однак менш ніж через 2 тижні Галкін відправився на гастролі за кордон, при цьому не став уточнювати, де саме будуть перебувати його дружина і діти. Першим в турі шоумена значився Кіпр. І, як виявилося, недаремно.

Про це заявляють росЗМІ з посиланням на близьке оточення Пугачової і Галкіна. Примадонна з двійнятами нібито полетіла на Кіпр разом з чоловіком. На острові у них є вілла, яку сім'я придбала за 2 мільйони доларів у 2017 році.

відео дня

Там, за чутками, сім'я артистів планує жити найближчий рік, так як всі вони мають громадянство Кіпру.

Злостивці вже іронізують на тему того, що мріям Алли Пугачової про спокійну старість не судилося збутися - вона вже вдруге біжить від війни. Подейкують, що ракетні обстріли Ізраїлю сильно підкосили співачку, мовляв вона виснажена не тільки морально, а й фізично.

Раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Пізніше росЗМІ стали поширювати чутки про те, що Пугачова і Галкін тікають від війни, і навіть опублікували фото з аеропорту, на якому нібито зображена сім'я артистів. Комік це заперечував.

Інші новини про Максима Галкіна і Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти