StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ідіоти": скандальний комік Сабуров поскаржився на українців

2 вересня 2022, 10:24
20269
Російський комік знову оскандалився заявами щодо України.
Нурлан Сабуров
Нурлан Сабуров знову оскандалився / пліткар

Російський стендап-комік казахського Походження Нурлан Сабуров, який після недоречного жарту на тему вбитих ра**истами українських жінок, став небажаною особистістю в багатьох країнах, поскаржився на русофобію.

Казах, який став популярний в Росії і замовчує війну в Україні, дивується, чому українці так налаштовані щодо нього.

"Забавно, що я став жертвою русофобії. Ось з таким обличчям. При тому, коли все було добре, ніхто мені не говорив: "Нурлан, балет у вас ах..енный". Вони вирішили скасувати росіян і почали з мене. Вони чомусь виходили на мої концерти з українськими прапорами", – обурився казах.

Він також засмутився, що його труять в США, Ізраїлі та в Інтернеті. А також він вважає українців ідіотами.

"Це цькування почалося. Потім з'явилися ці типи, які говорили, що їм соромно за те, що вони росіяни. В основному це були громадяни Ізраїлю, я помітив. Коли Ізраїль е..вул по Палестині, ZARA звідти не пішла і Mcdonald's не перейменували. Мені не соромно, хоч я і не росіянин", – заявив комік.

Свій жарт про українських жінок, комік також виправдав хейтом, який полився після неї.

"Я розумію – біль, але ненавистю неможливо викликати емпатію. Багато писали моїй дружині, дзвонили моїй дружині, писали прокляття. З деякими я згоден, деякі навіть я писав. Але вони дзвонили моїй матері і погрожували, що знайдуть її", - каже прихильник вбивств мирних жителів.

Нагадаємо, раніше після недоречного жарту на тему вбитих ра**истами українських жінок, став небажаною особистістю в багатьох країнах - від його концертів відмовилися в США і навіть на його батьківщині.

Після цього Сабуров зник з медіапростору - пішов "зализувати рани" після дурного падіння з піку популярності. Рідкісні фотографії коміка з'являються лише на сторінці його дружини Діани в Instagram.

Так на свіжих знімках можна помітити, що Сабуров не тільки не вміє смішно жартувати, але і справлятися зі стресом. Схоже, що він відноситься до того типу особистостей, які заїдають свої проблеми, адже в кадрі він з'явився помітно розповнілим.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти