StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Симоньян пропонує багатим росіянам купувати людей на війну

24 вересня 2022, 13:04оновлено 8 жовтня 2022, 11:59
Пропагандистка і сама вже вклалася в потенційну "нерухомість", яка приїде з України в чорному пакеті.
Симоньян
Симоньян / скріншот з відео

Мобілізація в Росії, мабуть, настільки йде не за планом, що там вирішили завести "кишенькових солдатів". Така "геніальна" ідея безсумнівно належить головному пропагандистському роту - Маргариті Симоньян.

Кандидатка на міжнародний трибунал Симоньян, запропонувала влаштувати флешмоб, в рамках якого багаті росіяни повинні взяти на утримання мобілізовану "домашню тварину", російського солдата.

"Нагадую про мій флешмоб: кожна багата людина вибирає 100 мобілізованих і платить їм щомісяця якусь суму, скільки може собі дозволити. Ми перевіримо всі дані, і я буду щаслива допомогти тим, кому потрібна допомога. Забезпечені люди, приєднуйтесь", - закликає вона спонсорувати потенційні"Лади Калини".

відео дня

Сама Симоньян заявила, що теж "вклалася" в ідею. Щоправда, скільки платитиме людям, яких мобілізують на війну в Україну, не уточнила.

Нагадаємо, раніше чорноротая пропагандистка виклала відео з моторної яхти, на якій вона здійснювала поїздку по річці в Росії.

Швидше за все, Симоньян подорожувала по річці Дон, тому як саме цю пісню вона фальшиво виконала на камеру. Відео, яким вона поділилася на своїй сторінці в Телеграм, не сильно сподобалося її передплатницям.

Зокрема, одна навіть запитала, на чиїй яхті каталася журналістка. На що отримала хамську, як завжди, відповідь.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти