StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Схопила і затягнула: на дискотеці напали на путініста Тарзана

29 липня 2024, 09:11
1125
Путініст Глушко розповів, як на дискотеці дівчина не стрималася від його краси.
Наташа Корольова, Тарзан
Тарзан розповів про прихильницю / колаж: Главред, фото: instagram.com/koroleva__star/

Чоловік зрадниці України Наташі Корольової - Сергій Глушко (Тарзан), який у дикому захваті від страшного незаконного вторгнення РФ в Україну, вирішив похвалитися, як від нього мліють дівчата ще зі шкільних часів.

В ефірі російського шоу "Смачно з Анфісою Чеховою", Тарзан пригадав, як ще в підлітковому віці почав тренуватися, щоб зробити свою фігуру красивою. Після цього у путініста з'явилося багато прихильниць.

відео дня

"У школі була якась дискотека. Просто посеред неї дівчина, яка мені подобалася, раптом мене хапає, затягує в якийсь клас і починає цілувати. Я був настільки здивований, що в якийсь момент відірвав її від себе і запитав, що сталося. Вона сказала: "Як я можу пройти повз чувака з такою фігурою!", - поділився любитель диктатора Путіна.

Хто такий Сергій Глушко (Тарзан)?

Сергій Віталійович Глушко - російський актор, співак, бодібілдер, художник і стриптизер. Найбільших успіхів у країнах колишнього СРСР досяг як стриптизер під псевдонімом Тарзан, став відомий завдяки стосункам і шлюбу з Наташею Корольовою, яка пішла до нього від співака та композитора Ігоря Ніколаєва.
Підтримав терористичний напад Росії на Україну. 7 січня 2023 року занесений до списку санкцій України, оскільки "підтримав військове вторгнення Росії в Україну в публічних заявах, соціальних мережах".

Тарзан - останні новини по темі

Зазначимо, Наташа Корольова підтримує свого чоловіка-путініста Тарзана, і вважає доречним, поки країна-агресор бомбить її історичну батьківщину, співати дифірамби його військовому минулому.

А також Наташа Корольова вирішила висловитися про конфлікт між її мамою і чоловіком Тарзаном, який відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну. За словами співачки, у неї в родині "все добре", серйозний конфлікт залишився в минулому.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти