StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бред Пітт у спідниці шокував фанаток на прем'єрі

20 липня 2022, 18:34
На Берлінській прем'єрі нового фільму Bullet Train легендарний актор Бред Пітт вкрай сильно здивував і шокував армію своїх фанатів незвичайним вбранням.
Бред Пітт
Бред Пітт / https://ua.depositphotos.com/

Знаменитий голлівудський актор Бред Пітт ось уже кілька днів їздить по європейських столицях, рекламуючи новий бойовик Bullet Train зі своєю участю.

На Берлінській прем'єрі він здивував і шокував армію своїх фанатів незвичайним вбранням. Актор прийшов на червону доріжку під приціли фотографів у коричневій спідниці. Вона була нижньою частиною костюма, в який входив також піджак з накладними кишенями.

Такий незвичайний наряд Пітт надів в поєднанні з м'ятою літньою сорочкою навипуск і чорними черевиками.

відео дня

Оскільки спідниця була йому до коліна, то шанувальники змогли відмінно розглянути ікри актора з барвистими татуюваннями.

читайте такожПластика і ритм: як танцює дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта

Режисером Bullet Train став американський постановник Девід Літч (відомий по роботі над фільмами "Джон Вік" і "Дедпул 2"). До слова, зйомки картини обійшлися продюсерам в 86 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, раніше з кіно через хворобу пішов легендарний Брюс Вілліс - акторові діагностували афазію, розлад через який відбуваються порушення сприйняття і вимови вже сформованої мови.

Про важку недугу також розповіла українська актриса Катерина Тишкевич-вона страждає від регулярних нестерпних головних болів, причину яких лікарі не можуть знайти вже 8 років.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти