StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шер пояснила, чому зустрічається з чоловіком на 40 років молодше за себе

4 грудня 2022, 12:36
Шер говорив, що полюбила 36-річного Олександра Едвардса аж ніяк не за те, що він ще відносно молодий і сповнений сил рік народження.
Шер, Олександр Едвардс
Шер та Олександр Едвардс / скріншот з відео та https://ua.depositphotos.com

Легендарна американська співачка Шер (справжнє ім'я –Шерілін Саркісян) пояснила, чому закрутила роман з музичним продюсером Олександром Едвардсом (адже вона старша за нього рівно 40 років - 76 проти 30). Своїми переживаннями Шер поділилася в ефірі "Шоу Келлі Кларксон".

Шер говорив, що полюбила Едвардса аж ніяк не за те, що він ще відносно молодий і сповнений сил рік народження.

"Різниця у віці? Ну, на папері це виглядає досить смішно. Але в реальному житті ми чудово ладнаємо. Він дивовижний, і я не приписую чоловікам якості, яких вони не заслуговують. Він дуже добрий, дуже розумний, дуже талановитий і дійсно кумедний, а ще я думаю, що він дуже хороший", − сказала співачка.

До слова, Шер офіційно була заміжня два рази: зі співаком і композитором Сонні Боно (з 1964 по 1975 рік) і з гітаристом The Allman Brothers Band Греггом Оллманом (з1975 по 1979 рр.). А Олександр Едвардс раніше кілька років жив у фактичному шлюбі зі співачкою Ембер Роуз.

Нагадаємо, раніше рідкісними фотографіями старшого красеня-сина поділився український футболіст, тренер і політичний діяч Андрій Шевченко. Нещодавно Джордану виповнилося 18 років.

Також стало відомо, що радянська і грузинська співачка Тамара Гвердцителі втратила маму-одеситку. Артистка важко переживає її смерть, через що її власне психічне і фізичне здоров'я сильно похитнулося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти