StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шакіра б'є світові рекорди завдяки зраднику Піке

13 березня 2023, 02:00
Новий трек Шакіри, який вона присвятила своєму невірному чоловікові, приніс їй безліч рекордів у Книзі рекордів Гіннеса.
Шакіра
Шакіра потрапила в Книгу рекордів Гіннеса завдяки треку "Music Sessions # 53", який вона присвятила Жерару Піке / instagram.com/shakira

Колумбійська співачка Шакіра розлучилася зі своїм партнером, іспанським футболістом Жераром Піке, в червні через зради спортсмена. І хоч пара офіційно так і не уклала шлюб, разом вони виховували двох спільних дітей.

Негативні емоції через зраду артистка направила в творчість, і це принесло свої благодатні плоди. Так під час інтерв'ю для Джиммі Феллона на The Tonight Show вона розповіла, що її танцювальний трек "Music Sessions #53", який вона присвятила невірному чоловікові, потрапив до Книги рекородів Гіннеса відразу в 14 категоріях.

Серед інших, її композиція в колаборації з діджеєм Bizarrap зібрала 100 мільйонів переглядів на YouTube серед латиноамериканських композиції, і стала найбільш завантажуваною на музичній платформі Spotify за добу (також серед латиноамериканських треків).

Шакіра зізналася, що писала цю пісню як "здоровий спосіб випустити свої емоції", але вона рада, що трек став своєрідним маніфестом всіх жінок, яких коли-небудь зраджували кохані.

"Яким доводилося так довго миритися зі всяким лайном. Хоча я і писала цю пісню для себе, мені здається, вона призначена для всіх жінок, яким потрібно виговоритися, яким потрібен голос, що говорить за них", - підкреслила артистка.

Нагадаємо, 45-річна колумбійська співачка Шакіра та 35-річний іспанський футболіст Жерар Піке у червні 2022 року розійшлися після 11 років стосунків. Артистка пішла від спортсмена через його невірність, та спромоглася відсудити у нього синів. Горда колумбійка живе з високо піднятою головою, і новий статус вільної жінки їй, до речі, дуже до лиця.

Раніше Шакіра показала знімки у напівпрозорій сукні, виконані для новорічної рекламної кампанії британського модного будинку Burberry.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти