StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Притула розкрив подробиці стосунків з колишньою дружиною

31 грудня 2023, 14:39
І громадський діяч, і його екскохана щасливі в шлюбі з іншими людьми.
Сергій Притула
Сергій Притула розповів про спілкування з першою дружиною / колаж: Главред, фото: facebook.com/serhiyprytula

Український волонтер і колишній шоумен Сергій Притула з 2007 по 2013 роки був одружений на гостьовому редакторі СТБ Юлії Андрійчук. У цьому шлюбі з'явився син Дмитро. Пара розлучилася через часті сварки.

Нещодавно Притула проговорився, що зараз його пов'язує з колишньою коханою. В YouTube-шоу "Пряма Червона" ведучий поставив Сергію питання, чи стежить він за колишніми, маючи на увазі телепроєкти, в яких раніше був задіяний шоумен.

"А, господи, я думав, ви питаєте, чи переписуюся я з колишньою дружиною. Так, звичайно. У нас же спільна дитина", - відповів Притула. Раніше він зазначав, що, незважаючи на конфлікти в шлюбі, йому вдалося побудувати з Юлією хороші відносини після розлучення.

відео дня

З 2015 року Сергій Притула одружений на продюсері Катерині Сопельник. Разом вони виховують двох дочок - Соломію (2017) та Стефанію (2021). Що ж стосується Юлії, то і вона повторно вийшла заміж. Її чоловіком став бізнесмен Борис Вознюк. Йому ексдружина Притули народила доньку Катю.

Раніше співак-воїн Віталій Козловський показав молоду Наталію Могилевську і себе в юності. Таким чином артист відзначив двадцятиріччя своєї музичної кар'єри.

Також онука-втікача Ротару захейтили за цинізм під час обстрілів по містах України - Анатолій Євдокименко ні словом не обмовився про жертви і руйнування, зате похвалився розвитком кар'єри.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти